Imati sestru je zakon: One slušaju, pomažu u svemu i najbolje vas poznaju

Imati sestru velika je životna prednost. Ona vas bodri, uvijek je tu za vas i u njenom društvu nikada vam ne može biti dosadno. Ona vas razumije više nego itko drugi.

To je veza koja je neraskidiva i prati vas od rođenja. Bez obzira je li mlađa ili starija od vas, neka pravila sestrinstva vrijede u oba slučaja.

1.Uvijek je tu uz vas

Sestra je uvijek pouzdan savjetnik. Ona je kao štit u svim životnim situacijama. Ona vas ohrabruje i bodri. Uvijek je spremna za razgovor. Nikada niste sami i ona vam uvijek pomogne u rješavanju problema.

2. Lakše rješavate konflikte

Sestrinski život sa sobom nozi i niz svađa, poglavito u djetinjstvu i ranoj mladosti, no to ima i svojih dobrih strana. Tako naučimo lakše rješavati razmirice s ljudima koji nam prolaze kroz život.

Sestre vas najbolje poznaju

3. Bolje komunicirate

Sestre nam pomažu da budemo elokventniji. Sestre razgovaraju o svemu i stalno. Takva praksa pomaže nam da lakše komuniciramo s drugima u svakodnevnim situacijama. Samim time, oni koji imaju sestru otvoreniji s su partnerima, kolegama i prijateljima.

4. One su druge mame

Često se kaže kako su tete druge mame. Kada imate djecu, sestre pomažu u svim situacijama, kod čuvanja i odgoja. Ona je tu kada su vam djeca bolesna ili kada im treba topli razgovor.

5. Imate interne šale koje smo vi razumijete

Sa sestrom uvijek dijelite tračeve i šale koje samo vi znate. Ako ste u društvu i ako dođe do nenadane situacije, dovoljno je da se međusobno pogledate i prasnete u smijeh, piše 24sata.hr.

6. Najbolje vas poznaje

S njom ste kroz život provodili najviše vremena pa nije ni čudno da vas upravo sestra najviše poznaje. S njom dijelite sve svoje tajne. Nekada sestri ne morate ni govoriti ako imate neki problem. Ona po vašem izrazu lica točno zna da nešto nije u redu.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Dok su sestre male slazem se.A kad odrastu i udaju se tad se sve promjeni.Jos ako nisu upriliku sto se tice bogastva nista od te ljubavi nazalost.Ona koja je bogata nevidi nista drugo nego novac.Sestre joj nisu vise vazne.Novac je vazniji nazalost.Ovo pisem iz osobnog iskustva.Svaka cast pojedincima ali malo ih je.

  • Moje majke vec odavno nema , ali imam njenu sestru i ona mi je druga majka.Njena djeca su moja braca i vole moju obitelj kao svoju.Eto ima takvih kunem vam se.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.