Imala je 122 kilograma: Očarat će vas kako danas izgleda u bikiniju – Jabuka.tv

Imala je 122 kilograma: Očarat će vas kako danas izgleda u bikiniju

Alison Braun (42) danas je teško prepoznati. Nekad je težila 122 kilograma, a danas je upola mršavija. Sa svojim tijelom nešto je odlučila učiniti nakon što se prijavila u show ”The Biggest Loser” 2008. godine.

Od tada je izgubila pola od svoje težine, 62 kilograma i obećala si da si više nikad neće dopustiti da izgleda kao prije prijave u show. Težinu od 60 kilograma od tada održava i danas izgleda nevjerojatno.

Početkom tjedna Alison je na Facebooku podijelila fotografiju u bikiniju čemu inače nije sklona, no kako je objasnila, ni ona sama ne vjeruje da ovako izgleda.

”Kad sam imala 122 kilograma, nikada nisam poželjela doći na Bali jer sam mislila da se ne uklapam. Nikad nisam ni sanjala da ću baš na Baliju snimiti selfie u bikiniju, Još ne vjerujem koliko sam života propustila”, stavila je u opis fotografije za koju je pozirala u kupaćem kostimu.

Alison je majka troje djece koja je spomenutim fotografijama željela pokazati da se sve može kad se hoće. Liniju održava redovitim vježbama, a pridržava se i strogih dijeta. Budi se već u pola 5 ujutro i dan započinje s treningom.

Alison je prije 14 godina ostala bez supruga Roberta kada je on počinio samoubojstvo poslije bitke s depresijom.

Nakon te obiteljske tragedije postala je ambasadorica u kampanji Lifeline koja pomaže osobama oboljelima od mentalnih bolesti.

(24sata.hr)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.