Ima mirovinu preko 2.000 eura i ženio bi se: Koja god mi se svidi, djeca joj se ljute

Ismet Imamović je 73-godišnji umirovljenik, koji živi u mjestu Tarevo, općina Kladanj.

Naime, Ismet lijepo živi i provodi umirovljeničke dane, a jedino na što se žali jeste samoća, pa je tako iskazao želju da se oženi.

Ismet traži srodnu dušu s kojom bi proveo umirovljeničke dane. Selo Tarevo je ogromno, ali kaže ne može naći ženu.

Kako navodi, najveći problem su djeca njegove izabranice.

Koja god se meni svidi, djeca joj se ljute, kaže meni “pitaj moju djecu”. Čim ona meni kaže pitaj djecu, znam ja da od tog nema ništa. Mene ne interesira odgovara li to njenoj djeci ili ne. Našao sam ja njih par, ali kaže “dok vidi sa sinom”. Odmah znam da od toga nema ništa.

Ono na što je Ismet imao najveću kritiku jesu svekar, svekrva i maćeha, ali kako kaže, ima i neke kriterije što se tiče odabira žene.

Vala ne bih mlađe od 55, pa negdje do 60 i neke. Meni su 73 godine i imam preko dvije tisuće eura mirovinu. Radio sam u Njemačkoj 37 godina u rudniku. Volio bih naći solidnu ženu, bez svađe. Moja supruga je umrla prije tri godine, a bili smo u braku 50 i nešto godina, kazao je Ismet.

Kaže da ima dosta ponuda, ali neće “svašta”, jer se, kako je istaknuo, već jednom opekao.

Meni nije bitna ni vjera, ni nacija. Bitno mi je da je solidna, da je služi zdravlje i da ona mene sluša. Niti pijem, niti pušim. Imam i ja djecu i unučad, ali nažalost, unučad dođu samo kad zafali para, naveo je Ismet kroz šalu.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.