Igrački kadar Širokog Brijega će doživjeti nekoliko značajnih promjena

U petak u 17.30 na Pecari trener Širokog Brijega Slaven Musa izvršit će prozivku kadra, koji će doživjeti nekoliko značajnih promjena.

“Bertoša i Zlomislić su potpisali za Rijeku, Roskam je otišao pokušati pronaći inozemni angažman, dok se sa Serdarušićem nismo uspjeli dogovoriti, zapelo je u pregovorima oko produljenja suradnje”, rekao je za Dnevni list Musa, u načelu potvrdivši povratak dva na Pecari od ranije poznata lica.

Klub ima usmeni dogovor s Josipom Barišićem, iza kojeg je angažman u splitskom Hajduku, te Goranom Zakarićem, koji je prošle sezone igrao u Lokomotivi.

“Zakarić može pokriti odlazak Roskama, Barišić bi na lijevom beku trebao biti konkurencija Markoviću. Što se tiče odlaska Serdarušića, na dobrom smo putu s novim igračem pokriti tu poziciju desnog beka. Slična je situacija i sa Zlomislićem, odnosno s novim igračem koji bi umjesto njega trebao uskočiti u vezni red. Bilo bi dobro dovesti dva veznjaka…, i neko istinsko pojačanje, ukoliko se ukaže prilika. Vjerujem da ćemo do petka imati čistu situaciju”.

Onaj osnovni dio kadra s najiskusnijim igračima – neće se mijenjati, a tu Musa vidi prednost Širokog.

“Objektivno, nećemo se morati previše uigravati, a to bi u odnosu na neke druge momčadi mogla biti prednost”, istaknuo je Musa za Dnevni list te predstavio plan priprema.

“Od 14. do 19. ovog mjeseca smo u našem kampu, u kojem imamo odlične uvjete. Zatim idemo na Kupres, gdje ćemo raditi do 23., a onda ćemo se na tri dana vratiti u Široki. Nakon toga idemo po drugi puta na Kupres, na kojem ostajemo do 30. ovog mjeseca. U Širokom ćemo dočekati prvu europsku utakmicu, na rasporedu 18. srpnja”.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.