Igor Štimac: Zrinjski već dva mjeseca traži novoga trenera!

Proslavljeni nogometaš Hajduka, bivši hrvatski reprezentativac i izbornik Igor Štimac odmara se u Splitu nakon azijske avanture.

U intervjuu za emisiju “Sport nedjeljom” Sportske TV, Štimac je bez dlake na jeziku odgovarao na brojna pitanja.

Na samom kraju razgovora Štimac je “opleo” po Blažu Sliškoviću, sadašnjem šefu stručnoga stožera mostarskoga Zrinjskoga. Naime, Baka je sudski tužio Hajduk i dan danas ne miri se s time kako je dobio otkaz osam kola prije kraja, kako bi se, kako tvrdi, naslovom prvaka okitio Štimac.

“Blaž Slišković nije smijenjen u Hajduku radi Štimca ni Grgića, njega su smijenili igrači koje je trenirao! On se treba preispitati zašto je tako. Blaž je najgori za samoga sebe, a najviše za one koji ovise o njemu i njegovom radu. Mi smo samo bili odgovorni i shvatili da ne može ostati na klupi jer ne bismo postali prvaci“, rekao je Štimac, a prenosi Goal.com.

“Bilo je osam kola do kraja, plus kup. Imao je Kranjčara, Leku, Vejića, Neretljaka… Ti igrači su došli u naš ured i tražili da se trenera smijeni! A kada šest takvih igrača dođe, onda ste u problemu. Ne mogu precizno reći koji su točno igrači došli…”, dodao je Štimac, a potom i objasnio u čemu je bio problem.

“Baka je ignorirao svoje obaveze, nije dolazio na trening, davao je važnost listiću na kladionici, a ne svome poslu. Pa on je sada i sa Zrinjskim prvi, a klub već dva mjeseca traži novoga trenera! I budali dosta… Volim ga i ja, ali nemojmo paušalno ocjenjivati stvari” – kazao je bivši reprezentativac Hrvatske.

(www.jabuka.tv)


34 komentara

 • Štico ne seri! Nikakve razlike između tebe i mamića nema. Tada si se osjetio prozvan pa smjenio baku da osvojis prvenstvo s hajdukom. Ne branim ja baku, znamo svi da je kockar. Ali za svoje pare. A ti si trener bez ekipe vec 8 godina. Odj…

  15
  2
 • Štimac ne seri..Kakav je da je Baka je bolji od tebe.Ako ćeš se tuć da ti ostavim broj mob.Ti nemaš pojma o trenerskom poslu A Opet bi te ja volio na klupi Širokog samo da odu ona dva jarca iz Sinja.

  11
  • Razbojniče okani se Bake.Nije Baka balavac pa da ulazi u kladionice..Iz zabave možda i uplati 2e.Traži i Široki trenera a ti bi bio idealn da zamjeniš ova 2 sinjska mljekara,varenikara,odnosno 2 jarca jedan sa bradom drugi bez.Nogomet postaje gadljiv kad vidiš ko je sve trener.Dodji u Široki da razgovaramo i otjeramo ova 2 čobana kupit ćemo im 20 ovaca.

 • Baka vas je tada spasijo, Torcida ga postovala i umirijo je svojim imenom i prezimenom kao legendarni igrac bili. Skinuli ga , osvojili titulu a niste covjeku platili pa dobio Hajduka na sudu. Doris Kosta je bila zastupnica Baki, odreko se Blaz i novca u korist kluba kojeg postuje Hapjduka. Blaz nije zasluzio ovu konstataciju da je sve istina, da mu je kladionica vaznija od kluba. Strasno, Igore nisi trebao ici toliko nisko, jer si se u ovome poceo gubiti. Ego veliki Igore

 • Razbojniče okani se Bake.Nije Baka balavac pa da ulazi u kladionice..Iz zabave možda i uplati 2e.Traži i Široki trenera a ti bi bio idealn da zamjeniš ova 2 sinjska mljekara,varenikara,odnosno 2 jarca jedan sa bradom drugi bez.Nogomet postaje gadljiv kad vidiš ko je sve trener.Dodji u Široki da razgovaramo i otjeramo ova 2 čobana kupit ćemo im 20 ovaca.

  1
  3
 • Po stručnosti ti i Baka ste ste 2 podjednaka trenera.Kada bi morao da nekom dam glas to bi bio Baka..Štimac tebe pozivamo u Široki jer naš klub treniraju 2 dalmatinska tovara.Trebamo nekoga ko ipak nešto zna.Mislim da bi ti u ovoj ligi mogao raditi a njih dvojica mogu biti sretna ako nadju posao u stobreču ili junaku iz sinja.Morat ćemo ih najuriti ako bude trebalo dat ćemo im bocu u onu nestručnu glavu.Ako ne bude išlo milom i za dobro kluba onda ćemo primjeniti silu.

 • Stico, eno ti Mamica pa ruku pod ruku s njim, nije na tebi da komentiras Baku! Baka bar ne krije da je kockar i boem, ali je i kao takav izmislio svijet za tebe i kao nogometas i kao trener!

  1
  1
  • A tebi sigurno ukućani to dvoje ne razlikuju pa i tebe tako naučili.Za tebe je to prvo što si napisao a može i zamotano u to drugo.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.