Ideje za maškare u zadnji tren

Ukoliko niste krenuli sa pripremama za maškare na vrijeme, a ipak bi htjeli izaći i provesti se s društvom, donosimo vam nekoliko jednostavnih, a ipak efektnih ideja za maškare, koje možete lako uklopiti sa crnom garderobom (a to svi imate u ormaru!) ili pak tigrastim komadima, ako se odlučite za izgled seksi mačke.

Inspiraciju smo potražili na internetu, a odabrali smo one koji su jednostavni, jeftini i mogu se napraviti od materijala kojeg imate doma.

MINIMALISTIC CAT

Ovo je vjerovatno najjednostavnije lice mačke koje si možete nacrtati, ali morate priznati da je jako efektno. Ne zahtjeva ni puno vještine ni materijala.

Dovoljni su crni tuš i olovka za oči i mirna ruka pri nanošenju.

MINIMALISTIC 2

Ako želite ostaviti nešto mračniji seksi dojam, ova vamp kraljica izgleda jako cool, a ako uz ovo lice nabacite i crni plašt, sigurni smo da vam nijedan ljubitelj tame neće moći odoljeti.

MINIMALISTIC 3

Paukova mreža sa šljokicama? Zašto ne, pa maškare su!

MINIMALISTIC 4

Ova srna, iako zahtijeva malo više vještine u šminkanju od primjera iznad, savršena je kombinacija nevinog i seksi izgleda.

Dodajte još i ukras za kosu s jelenjim rogovima koji su vam ostali od Božića, i sigurni smo da vas nitko neće pitati: “A šta si ti?”

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: