Ideali MOST-a: Katarina Ujdur odrekla se 76.000 kuna – "Ostavljam ih Gradu!" | Jabuka.tv

Ideali MOST-a: Katarina Ujdur odrekla se 76.000 kuna – “Ostavljam ih Gradu!”

Bivša gradonačelnica Metkovića i Mostovka Katarina Ujdur na lokalnim je izborima u tijesnoj borbi izgubila od HDZ-ovka Dalibora Milana, a na svojem je Facebook profilu u subotu objavila kako se odriče prava na šest mjeseci gradonačelničke plaće.

“Kao što sam se odrekla mjesečne naknade u iznosu od 2.500 kuna kada sam obnašala dužnost zamjenice gradonačelnika, tako se sada odričem prava na šest mjeseci gradonačelničke plaće, odnosno 76.000 kn bruto iznosa plaće koje ostavljam gradskoj blagajni svoga grada.

Kao i drugi Mostovci, u politiku sam ušla da služim svom Gradu i građanima i tako sam se ponašala na mjestu zamjenice, ali i na mjestu obnašateljice dužnosti gradonačelnice. S istim idealima odlazim s čelnog mjesta u Gradu Metkoviću i nastavljam borbu kao gradska vijećnica. Vraćam se u privatni sektor, obiteljsku tvrtku u kojoj sam i radila prije nego što sam zamjenila Božu Petrova na čelu Grada. Sve one vrijednosti koje sam u obiteljskoj tvrtki naučila, primjenjivala sam i u vođenju Grada kojeg sam vodila odgovorno i transparentno.

Nadam se da će se novi gradonačelnik i koalicija HDZ- HSS na isti način odnositi prema gradskim financijama”, napisala je Ujdur na svojem Facebook profilu.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj: