Iako je nakon 21. djeteta rekla da stvarno više ne želi rađati, postala je trudna i 22. put

Nakon što je rodila 21 dijete, zaklela se da više neće rađati, a onda su mediji otkrili da Susan Radford (44) i njen suprug Noel (47) iz Lancashirea u Velikoj Britaniji imaju veselih vijesti: Susan je trudna po 22 put!

To je, bez sumnje, iznenađenje i pol, no mnogi se još više iznenade kad krenu zbrajati i shvate da je Susan prvi puta zatrudnjela kad je imala samo 13 godina. Noel je tada imao imao 17. Ovih dana objavili su na YouTubeu snimku ultrazvuka na kojem se vidi da je Susan u 15. tjednu trudnoće, pa će trebati još malo vremena dok ne saznaju spol djeteta.

Majka kaže da priželjkuje još jednog dječaka, prenosi 24sata.hr.

Bili su vrlo odlučni u tome da zadrže dijete pa je Susan rodila sa 14. Vjenčali su se četiri godine kasnije i uskoro je čekala drugu bebu. Godinu kasnije opet je bila trudna i tako – godinu po godinu – obitelj je pomalo rasla.

Najstarija kći Sophie danas ima 25, slijedila je Chloe, pa Jack, Daniel, Luke i Millie. Sljedeća je bila Katie, pa James, Ellie, Aimee i  Josh, nakon kojega su rođeni Max, Tillie, Oscar, Casper, Hallie, Phoebe, Archie i – Bonnie, djevojčica rođena prošle godine, koja još nema godinu dana.

Velika obitelj Radford

Noel je u jednom razgovoru za medije rekao kako su u početku računali da će imati troje, četvero djece, no kako je obitelj rasla, pomalo su se privikavali i uživali u tome da imaju tako veliku obitelj. Ipak, još su nakon 9. djeteta ozbiljno odlučili da će tu stati, pa je Noel obavio vazektomiju. Ubrzo je, međutim, otišao na “obrnutu” operaciju, kako bi opet postao plodan i – krenulo ih je opet.

Još su nekoliko puta izjavljivali kako im je to zadnje, sve dok nakon rođenja 21, djeteta u televizijskoj emisiji nisu rekli kako je sad ipak previše. Susan se tad čak zaklela da više neće rađati.  No evo je, zadovoljne, u 15. tjednu trudnoće, uz podjednako zadovoljnog tatu. Više ništa ne govore o tome je li im ovo “zadnjiput.  Susanin uobičajeni dan započinje u 6:30 i traje do 23:00, no ništa joj nije teško, pa ni rađati.

Tako je 21. bebu rodila nakon samo nekoliko minuta u rađaoni, priča, a tri dana nakon toga s tek rođenom bebom došla je na školsku priredbu drugih mališana i pričala s drugim majkama o problemima s dojenjem.

Susan i Noel

Susan i Noel već sada moraju osigurati oko 350 funti ili više od 800 KM tjedno, za osnovne troškove obitelji, a kad žele povesti obitelj van na večeru, treba im barem 150 funti, više od 300 KM, dok jedan odlazak u kino ne prolazi ispod 100 funti (oko 215 KM).

(www.jabuka.tv)


19 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.