I u Grudama kreće isključenje vode neplatišama

Javno poduzeće Komunalno d.o.o .Grude ovih dana kreće s isključenjima potrošača vodoopskrbnog sustava koji nisu izmirili svoja dugovanja ili sklopili sporazum o obročnoj otplati.

JP Komunalno d.o.o. Grude je u proteklih godinu dana više puta nesavjesnim i neodgovornim potrošačima slalo opomene za izmirenje duga i mogućnost dogovora (sklapanja sporazuma).

Ovom prilikom, još jednom molimo sve one potrošače koji nisu izmirili svoja dugovanja za vodoopskrbne usluge, da to učine čim prije, ili da što prije dođu u prostorije JP Komunalno d.o.o. Grude, radi postizanja dogovora o načinu otplate dugovanja (sklapanja sporazuma), na obostrano zadovoljstvo.

U protivnom JP Komunalno d.o.o. Grude će biti primorano isključiti sve one potrošače iz vodoopskrbnog sustava koji to nisu učinili, po potrebi i uz suradnju s nadležnom inspekcijskom službom i policijom, stoji u priopćenju JP Komunalno d.o.o. Grude.

Isto upozorenje stiglo je 20. travnja iz širokobriješkog Javnog poduzeća Vodovod i kanalizacija.

Široki Brijeg: Kreće isključenje vode onima koji nisu plaćali račune

(www.jabuka.tv | Foto: Pixabay)

6 komentara

  • Hoće li doći isključiti vodu u dijelove Gruda kojima u ljetnom razdoblju taj isti vodovod nije godinama u stanju isporučiti vodu. Pa kada moraš od istog tog vodovoda kupiti vodu da ti je dostave u čatrnju, pa moraš kupiti hidrofor i plaćati struju za taj hidrofor da bi u kući imao vodu.

  • Kroz citavo ljeto nema vode svega mjesec dana komplet Ruzići i pricaju o isključenju najprija treba promjenit upravu to jest direktora pa onda vlast a vi iskljucite a mi cemo onda trazit prava naša

  • Plaća se održavanje te mreže , ko neće plaćat treba isključit. Bog je dao vodu i ko neće plaćat more postavit bačvu pod oluk i iznje piti ili je koristit za pranje. Ovi ljudi kojima nedolazi voda po mom mišljenju netrebaju plaćati jer i nemogu koristiti tu vodu ali onda trebaju svi skupa tužiti vodovod dase po tom pitanju nešto promjeni. Ja plaćam uredno vodu i nemogu prihvatiti da neko koristi istu vodu i neplaća je. Kad sutra pukne crijev popraviće se od para nas koji plaćamo dabi posle toga opet oni mogli koristiti vodu što neplaćaju. To nije pošteno i podržavam dase svako isključi ko nije spreman plaćati uslugu , tako i za struju i ostalo. Mora se jednom uvesti neki red.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.