I Stjepan Mesić podržao Pupovčevu listu | Jabuka.tv

I Stjepan Mesić podržao Pupovčevu listu

Javnim licima koja su proteklih tjedana podržala listu Samostalne demokratske srpske stranke na predstojećim izborima za Europski parlament u utorak se pridružio i bivši predsjednik Republike Stjepan Mesić.

Nakon što su za SDSS predizborne spotove snimili nekadašnji nogometni izbornik Miroslav Ćiro Blažević i ugledni oftalmolog Nikica Gabrić, u zasebnom spotu se pojavio i Mesić.

Kad je trebalo Hrvatskoj, i Srbi su glasali za mene kao predsjednika svih građana, kaže Mesić u kratkom spotu, prenosi Jutarnji.hr.

Sad, kad to ponovno treba Hrvatskoj, glasajte za jednakost svih građana i ravnopravnost svih manjina. Jednaki – lista 24, zaključuje Stjepan Mesić svoju poruku podrške SDSS-u.

(www.jabuka.tv)

12 komentara

    • Ova dva obnasatelja drzavnih funkcija treba procesuirati i osudit za veleizdaju naroda koi im je povjerio te funkcije. Jest doduse GLUPOG naroda sto se vidi i iz izbora zadnjih skoro 30 godina u nase, gradu i drzavi. Ito da non stop covica kraljevica i ostale komunisticke sljamove biraju ti GLUPANI. E neka su vam djecu raselili i sve pokrali i opljackali birajte ih i dalje. Svatko tko je nosio partijsku knjizicu spreman je izdat narod svoj za saku judinih skuda. Kad su spremni bili izdat Boga vjeru naciju tada sad su jos gori.

  • Kome je ovaj rundavi, pokvareni, zli lik bitan i njegovo misljenje. Kome on da podrsku to je uteg oko vrata… U normalnim zemljama ovakvi su ili u zatvoru ili u starackom domu sa nadzorom psihijatra… On vise ne zna sto je, tko je, koga i zasto podrzava… Mesic i Ciro Blazevic dva stara lesinRa koji i po stare dane gledaju stogod usicariti, koju tisucu kuna staviti u dzep.

  • Jednom čudak uvijek čudak jebo ga Pupavac i njega i ćira. Ali što jest, jest pomogao je Mesić i spasio da Tihomir Blaškić ne dobije 45 godina kazne u Haag-u. Iako Blaškić se ni malo ne sviđa hdz-kiselim njuškama jer se nije htio mješat u politiku niti podržati hdz-govnare.

  • I ja sam za jednakopravnost. U ovoj slučaju većina nije jednakopravna. Zašto glas manjina na izborima vrijedi duplo?

Komentiraj: