I ovo je moguće u BiH: Pomoćnik ministra pojavio se u potkošulji na sjednici

Tijekom online sjednice Parlamenta FBiH u utorak, pomoćnik ministra prometa i komunikacija Denisa Lasića, Željko Matoc, sjedio je ispred laptopa u potkošulji.

U jednom trenutku, tijekom zasjedanja, Matoc je i večerao, na zaprepaštenje kolega zastupnika, koji su sve to pratili na svojim računalima, putem kojih susudjelovali u radu sjednice, prenosi N1.

Inače, sjednica Zastupničkog doma FBiH se online prenosi, te je mogu pratiti svi građani BiH.

(www.jabuka.tv)


19 komentara

  • Ovako i ljepse u svjetu izgledaju cobani i mehanicari a kod nas su ovakvi svi saborski zastupnici…nedaj Boze ovako docekat i vidit.Kraljevica Cosica Covica u podkosuljama….

 • Tako je to tko koji su brzinu postali “akademski građani”
  i kako se nositi sa kulturom(barem općom),znanjem,svojim odgojem,manirima,karakterom,obavezama..

 • Pošteni i još uvijek normalni ljudi, shvatite da vlast od najniže do najviše kod nas i u svijetu vode i vodiće psihopate, neznalice, dupeuvlakači, ponizne sluge svojih moćnika (jer na taj način i jedino na taj način mogu steći povlastice), a sve to u ime demokracije (u kojoj imate izbor koji vam oni odaberu!). I tu se ne može išta više učiniti… mi tihi smo im to omogućili!
  Pametan i vrijedan neće u politiku, a tamo idu oni što ne mogu i ne znaju drugačije steći ime i imanje…
  A epidemija, e tu je već veće sr..e! Po svjetskim standardima epidemija je kada je procenat umiranja oboljelih iznad 7,3%. Po sim pokazatljima u svijetu pa i kod nas je ta stopa ispod 3%. Znači, nije epidemija! Više ljudi umire od “obične” gripe! A zašto se broj umrlih povećava pa tako čovjek boluje od kancera umire od – ma naravo, od Covid-19!? Jer bolnice, a time i ostali, dobijaju više novca za suzbijanje tzv. pandemije!

 • Hahaha
  Je li barem čista?
  Sto ste napali čovika ha

  Vruće čoviku, a sjednica je trajala dugo pa je ogladnio.
  Ja bih tražio pomoćnika boljeg od mene da barem neko radi..ne znam što je ovdje

 • Pričate o čoviku u potkošulji a ne pričate o ovim našminkanim pogotovo iz Širokog našeg koji se nikada nisu apsolutno nizašto javili osim kad su izbori a znamo svi koji su sve u svemu neka nam Bog pomogne!

 • Federalni premijer Novalic u aferi Raspiratori i jos deset Fera i nista. Selmo Cikotic izravno odgovoran za stradanje hrvata Bugojna i nista, postao min Sigurnosti, sef OSA Mehmedagic- osmica donjeo dvije lazne diplome i nista. Mi se sada cudimo ovom liku u potkosulju. Ovo je nesto nJnormalnije…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.