I Neum proglasio Komšića nepoželjnim – Jabuka.tv

I Neum proglasio Komšića nepoželjnim

Općina Neum se priključila pokretu protiv nedavno izabranog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, a za odluku da se proglasi nepoželjnim u općinskom vijeću glasala su i dvojica dojučerašnjih Komšićevih stranačkih kolega iz Demokratske fronte kojoj je na čelu, prenosi Index.hr.

Na sjednici općinskog vijeća Neuma točno tri mjeseca od izbora Komšića u Predsjedništvo BiH donesena je odluka da se proglasi personom non grata. Za tu je odluku glasovalo svih 17 vijećnika u Općinskom vijeću Neuma od kojih su i dvojica donedavnih članova Demokratske fronte Ivan Stanković i Stipe Čapeta. Stanković i Čapeta napustili su DF kojemu je na čelu Željko Komšić.

Ovu odluku donijelo je ranije 25 hrvatskih općina i pet županija.

Neum je posljednja od većinskih hrvatskih općina koja nije donijela odluku da se Komšića proglasi nepoželjnim jer je za hrvatskog člana predsjedništva izabran glasovima Bošnjaka.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • Kada sam proglasio Čovića za “personu non gratu” dobio sam otkaz i završio na burzi rada, na kojoj sam i danas. Razni ugovori o djelu i rad na crno ne pikam kao rad, već je to preživljavanje. I proglasi mene Čović personom non gratom, ne samo mene već i sve članove moje obitelji i to punoljetne i one maloljetne. Stariji ne mogu do podla, a mlađi članovi obitelji neće moći do poslova u BiH. Ne kažem da će im ga dati i Komšić, ali od Komšića ja to niti očekujem. Ne očekujem niti od Čovića, ali nisam očekivao niti nepremostive ograde od osobe koja je servisirala avione JNA protiv kojih sam se borio. Dok sam ja utemeljio HDZ on se borio za UJDI. Dođe on i mene izbaciše iz HDZ, doduše tamo mi nije niti mjesto s obzirom kako nemam dana članstva u partiji koju i danas drug Gago baštini i iz koje ne ponikao.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.