I Modrić pozvao na akciju: “Svi za Milu” – Jabuka.tv

I Modrić pozvao na akciju: “Svi za Milu”

Mnogi poznati sportaši uključili su se u akciju prikupljanja novčane pomoći za dvogodišnju Milu Rončević koja je prije godinu dana od akutne mijeloične megakariotične leukemije.

U akciju se uključio i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić koji je na svom Instagramu podijelio podatke o računu za uplatu novca koji je potreban Mili kako bi otputovala na nastavak liječenja u SAD.

Luka je također pozvao i druge da se uključe u ovu humanitarnu akciju. Hrvatski kapetan fotografirao se s porukom ‘Svi za Milu’.

Na akciju su pozvali i Ivan Rakitić, Darijo Srna, Ivano Balić, Dario Šarić

Košarkaš Minnesote Dario Šarić je objavom na engleskom jeziku objasnio Amerikancima o čemu se radi te je pozvao na donaciju.
I klubovi Treće HNL pokazali su veliko srce. Tako će prihod od svojih utakmica 21. kola koje se igraju u subotu i nedjelju uplatiti za liječenje malene Mile.

Prvi u akciju krenuo je Kamen koji u Ivanbegovini igra s Primorcem iz Biograd , a njihov primjer odlučili su slijediti i Uskok koji dočekuje Hrvace, Urania koja u Baškoj Vodi dočekuje Zmaj, Neretvanac koji igra sa Splitom, a onda GOŠK kojemu stiže Dubrovnik. Drugoligaš Solin također će donirati prihod od ulaznica iz derbija sa Šibenikom.

U akciju za pomoć Mili već u petak su se uključili brojni poznati sportaši i sportski klubovi. Među njima su bili Ante Rebić, Ivan Perišić, Ante Ćorić, Filip Bradarić, rukometaši Domagoj Duvnjak, Igor Karačić, Luka Stepančić, Ana Konjuh, Sandra Perković i drugi.

Za nastavak liječenja Mile Rončević u specijalnoj bolnici za dječje bolesti u Philadelphiji potrebno je 18 milijuna kuna (okoprilike 4.7 milijuna KM), a u petak je u manje od 24 sata trajanja akcije skupljeno osam milijuna kuna.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.