Hyundai pokazao revolucionaran dizajn kod novog Tucsona – Jabuka.tv

Hyundai pokazao revolucionaran dizajn kod novog Tucsona

Hyundai je prvi službenim slikama i kratkim videom najavio potpuno novi izgled svog SUV-a Tucsona.

Novi dizajnerski naglasci uključuju najnoviju evoluciju Hyundaijeve arhitekture prednjih svjetala s nazivom “Parametrijska skrivena svjetla” i dvostruki raspored kokpita koji nudi personalizirani prostor intuitivno optimiziran za visokotehnološko korisničko iskustvo.

Slike nagovještavaju inovativne značajke koje odgovaraju Tucsonovoj odvažnosti i pionirskom duhu s potpisom.

Digitalna svjetska premijera potpuno novog Tucsona održat će se u 02:30 h prema srednjoeuropskom vremenu 15. rujna. Prijenos uživo, najavni video i slike bit će dostupni na hyundai.com i na Hyundaijevim kanalima na društvenim mrežama.

Potpuno novi Tucsonov napredni vanjski stil izražava ono što Hyundaijevi dizajneri nazivaju “Parametrijskom dinamikom” koja koristi linije, fronte, kutove i oblike kako bi putem digitalnih podataka stvorila pokretne detalje površine slične draguljima kako bi pružila neviđenu, smjelu estetiku dizajna.

Parametrijska skrivena svjetla pružaju snažan prvi dojam. Ova dnevna svjetla s potpisom (DRL) besprijekorno su integrirana u rešetku nalik dragulju i otkrivaju se samo kad ih vozač uključi.

Sve u svemu, novo Tucsonovo tijelo veće je i šire od modela prethodne generacije, nudeći dugu haubu i kratke prevjese na rastegnutom međuosovinskom razmaku koji mu daju graciozan karakter nalik kupeu. Sa strane, kutne karoserijske ploče nude još jedno tumačenje ovog parametarskog dizajna, piše Tportal.hr.

Klesane površine stvaraju zapanjujući kontrast između elegantne siluete i klina, što sugerira pomicanje prema naprijed čak i kada mirujete. Zategnuti atletski oblici neprimjetno se spajaju u kutne lukove kotača, gdje aluminijski naplatci pružaju snažan i dinamičan stav.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.