Hyundai Elantra dobila opsežni redizajn – Jabuka.tv

Hyundai Elantra dobila opsežni redizajn

Iako je na našem tržištu nestala prije nešto više od pola godine, Hyundai Elantra se i dalje proizvodi i prodaje, a sada gledate njenu 6. generaciju u redizajniranom obliku. Osim prednje maske, koja je sada ista kao i kod drugih aktualnih modela, posebno se ističu trokutasta svjetla s oštrim kutevima.

Općenito je redizajnirana Hyundai Elantra izgubila svoje zaobljene linije, te Hyundai nove kupce traži s oštrim linijama. I stražnji kraj je poprilično redizajniran, pa se tako tamo nalaze nova svjetla, poklopac prtljažnika i novi branik.

Osim toga, dostupni su i novi aluminijski naplatci u veličinama od 16 i 17 inča te nekoliko novih metalik boja, a sada je Elantra opremljena i s većinom aktualnih sustava za pomoć vozaču. Iako i u unutrašnjosti ima promjena, one su puno manje, a sada Elantra podržava i Android Auto i Apple CarPlay.

Što se motorizacije tiče, ona je trenutno poznata za američko tržište, gdje su ponuđeni dvolitreni atmosferski benzinac sa 147 KS (automatski ili ručni mjenjač), 1,4-litreni turbo sa 128 KS sa 7-stupanjskom automatikom te 1,6-litreni turbo s 201 KS u kombinaciji s ručnim ili automatskim mjenjačem.

Cijene za sada nisu poznate, a očekuje se kako će verzija za europsko tržište biti predstavljena vrlo brzo, a najkasnije na Salonu automobila u Parizu, piše Vidiauto.com.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.