Husref Musemić više nije trener FK Sarajevo

Na danas održanoj hitnoj sjednici Upravnog odbora FK Sarajevo donesena je odluka da Husref Musemić više neće voditi momčad.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

U ponedjeljak 02. prosinca 2019. godine u poslijepodnevnim satima održana je hitna sjednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo na kojoj je donesena odluka da se Husref Musemić, razrješava funkcije šefa stručnog štaba.

Usred nezadovoljavajućeg kvaliteta igre koji je evidentan u posljednje vrijeme i u razgovoru s većinskim vlasnicima upravljačkih prava, došlo se do zaključka da je klub došao do trenutka kada su potrebna nova rješenja u načinu vođenja prvog tima.

U narednom periodu rukovodstvo FK Sarajevo će obaviti razgovore s određenim brojem kandidata za poziciju novog šefa stručnog štaba, a konačna odluka biće donesena u konzultacijama s većinskim vlasnicima upravljačkih prava.

U narednih nekoliko dana, javnost će biti upoznata sa informacijom tko će privremeno voditi prvi tim u predstojećoj utakmici koja se igra 07. prosinca 2019. godine protiv Zvijezde 09.

FK Sarajevo se zahvaljuje treneru Musemiću za sav rad i doprinos koji je u proteklom periodu dao za klub, čime je ostavio snažan pečat u povijesti kluba, te mu želi mnogo uspjeha i sreće u narednim angažmanima i životu, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.