Humanitarno-glazbeni spektakl u Šuici okrunjen velikim koncertom Thompsona

Rijeka ljudi slila se u petak u Šujicu kako bi uživala u nastupu Marka Perkovića Thomposona.

Prema nekim procjenama okupilo se više od deset tisuća ljudi! Kao i uvijek, grleno se pjevala i ispratila svaka Thompsonova pjesma uz pljesak i ovacije, a više no lijepa ljetna noć u duvanjskome kraju, ugodna temperatura bez vjetra bili su dodatni poticaj da se na na stadionu NK Šujica ostane do kasnih sati, piše Tomislav-city.com.

Napominjemo da je ovaj nastup sastavni dio humanitarnoga i glazbeno – nogometnoga spektakla koji je upriličen u organizaciji Zaklade “Dr. Franjo Nevistić” iz Zagreba uz veliki angažman dr. Ivića Pašalića i pod generalnim sponzorskim pokroviteljstvom tvrke Eko Stridon i Jure Krstanovića, najzaslužnije osobe za organizaciju i uspjeh ove manifestacije.

Ono što je važno naglasiti je da će prihod od ovoga vrhunskoga sportsko-estradnog događaja biti namijenjen za nastavak obnove Hrvatskoga doma Stjepana Radića u Šujici.

Kao i ranijih godina, program je započeo nogometnim turnirom u poslijepodnevnim satima na kojem su nastupile humane zvijezde, ovoga puta predvođene izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije Zlatkom Dalićem.

Na turniru su sudjelovali reprezentacija svećenika Hrvatske, reprezentacija HBŽ-a i šujički veterani.

Za nadati je se da će šujički dom Stjepana Radića čim prije biti obnovljen jer spomenuta građevina je oduvijek bila često mjesto u kojem upravo Šujičaci rado organizirali različita događanja od interesa domaće, ali i šire javnosti.

Kao što su organizatori već ranije spomenuli, za cjelovitu obnovu Doma, potrebno je oko 450 tisuća KM. Zaklada raspolaže s prihodima od prošlogodišnjega humanitarnoga koncerta i sredstvima iz drugih donacija, a zahvaljujući pomoći Vade RH i projektima koji su od interesa za hrvatski narod u BIH, nedavno joj je odobren i projekt za obnovu Domu u iznosu od 400 tisuća kuna.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.