Humanitarna izložba fotografija 'ONA u BiH' u Širokom Brijegu

Omladinska novinska asocijacija (ONA u BiH) LT Široki Brijeg u suradnji sa Kulturnim centrom Dogana u petak i subotu (16. i 17. studenoga 2012.) organizira humanitarnu izložbu fotografija koje su snimili članovi ONA-e širom Bosne i Hercegovine.

Službeno otvaranje izložbe na rasporedu je u petak, 16. studenoga 2012. godine, u 19.30 minuta u Kulturnom centru Dogana u Širokom Brijegu. Posjetitelji će imati prigodu pogledati izložbu i dan kasnije, u subotu do 20 sati.

Izložba je humanitarnog karaktera, svi posjetitelji moći će dati svoj novčani prilog ili kupiti fotografiju (10KM), sav prihod od izložbe članovi Lokalnog tima ONA u BiH Široki Brijeg proslijedit će za liječenje Tomislava Ljubića iz Biograca, sugrađanina koji boluje od tumora zdjelice i kuka.

FACEBOOK EVENT

(www.jabuka.tv)

8 komentara

 • svaka čast za akciju,stvarno!!!
  ali moram ovde napisati da je žalosno da se to mjesto zove kulturni centar,stara zgrada samo što se ne sruši,,,treba cijelu duhansku obnoviti iznutra a s vana dobro saprati kamen i onda se tu mogu održavati razne manifestacije

 • Jedna od udruga koja tu djeluje zove se “Dogana Kulturni Centar”, a u samom prostotru svoj “krov” su pronašli i ponovno aktivirani stolnoteniski klub gdje gotovo svaki dan treniraju mlade generacije tolnotenisača, mažoretkinje, sastaju se izviđači, članovi moto kluba Široki, održavaju se razne izložbe, eko kolonije, glazbeni nastupi kad ima novaca za organiziranje…
  Šteta što nemamo nešto bolje, ali se ne predajemo i borimo da mladi dobije stalan krov nad glavom! Ovo smatramo samo privremenom i nužnom stvari, jer nam nitko neće dati dok se sami ne izborimo. Dođite na izložbu i podržite da momku pomognemo! Hvala unaprijed u njegovo ime i u ime njegove obitelji!
  DKC Široki Brijeg

 • Da zaista šteta, ali vidite kako se organiziraju humanitarne zabave u Zagrebu te novac iz našeg grada odlazi tamo gdje je bolje…a naša djeca nemaju pristojne uvjete čak ni po školama za razvijanje tjelesnih kulturnih i drugih potreba…u pojedinim školama nemaju po kabinetima osnovna sredstva za izvođenje nastave npr pokusi iz kemije i slično…Lijepo je pomoć i drugima izvan granica, ali mislim da su prioritet naša djeca i naš grad….a mi smo još po tom pitanju zaostali.

 • To je tako kod nas! Bitno je pomoći da se razvija naš kraj i podržati projekte mladih! Samo što je kultura spala na margine! Bez njegovanja kulture neće biti ni hrvatskog naroda ni identiteta!

  DKC Široki Brijeg

 • To je tako kod nas! Bitno je pomoći da se razvija naš kraj i podržati projekte mladih! Samo što je kultura spala na margine! Bez njegovanja kulture neće biti ni hrvatskog naroda ni identiteta!

  DKC Široki Brijeg

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.