Humanitarna akcija za 20-godišnjeg Matu Šarića iz Rakitna

Vijeće mladih općine Posušje pokrenulo je humanitarnu akciju za 20-godišnjeg Matu Šarića iz Rakitna koji je nesretnim slučajem ostao nepokretan, a njegovo osiguranje više ne može plaćati boravak u toplicama koje su mu popravile zdravstveno stanje.

Mate Šarić, rođen je 8. travnja 1995. godine u Rakitnu, pokraj Posušja. Osnovnu školu pohađao je u rodnom Rakitnu, a ekonomsku školu završio je u Srednjoj Strukovnoj školi u Posušju. Prošle godine, nesretnim slučajem, ostao je nepokretan. Nakon toga Mate vodi tešku životnu borbu, obišao je mnoge bolnice i boravio u nekoliko toplica. Iskazujući snažnu volju za životom, Matino zdravstveno stanje počelo se popravljati, iako je još vezan za krevet, teško sjedi, ali mišići jačaju. Nažalost prije mjesec dana, Mate ostaje bez oca, a prije samo nekoliko dana toplice ga šalju kući jer osiguranje više ne plaća njegov boravak u toplicama. No, Mate ne odustaje, te i dalje snažno želi nastaviti svoju borbu. Boravak u toplicama iziskuje velike financijske troškove i Mate nije u mogućnosti plaćati isti.

racun

”Kao Matini prijatelji pokrenuli smo ovu akciju. Želimo mu pružiti podršku i stvoriti priliku kako bi se vratio u toplice na liječenje, te kako bi se zdravstveno stanje što više poboljšalo,” poručili su iz Vijeća mladih općine Posušje.

Želimo da nam se i Vi pridružite u borbi! Stoga Vas molimo da u skladu sa svojim mogućnostima podržite ovu akciju.

Način na koji to možete učiniti je kupovina ulaznica za događaj ”Prijatelji za prijatelja” koji će se obilježiti 28. lipnja 2015. u 20.00 sati u velikoj sportskoj dvorani Posušje.

Cijena ulaznice je 5 KM, a popis prodajnih mjesta možete pogledati OVDJE.

HUMANITARNA VEČER PRIJATELJI ZA PRIJATELJA:
– HŠD Rakitno
– Posuške mažoretkinje
– Plesni klub Posušje
– Karate klub GROM Posušje
– KUD Zvizdan
– Ivica Bago
– UTAKMICA: Bivši igrači NK Posušje – Sadašnji sastav HŠK Posušje

(www.jabuka.tv)

12 komentara

Komentiraj: