Huligani u Mostaru: Kontejneri u plamenu, oštećena vozila, kamenovana policija

Odmah po završetku utakmice između Bosne i Hercegovine i Slovačke u Mostaru su se dogodile nemile scene.

Naime, grupa ”navijača” krenula je s Musale prema Španjolskom trgu, gdje su se sukobili s pripadicima policije, koji su na toj lokaciji bili raspoređeni tijekom utakmice.

”Navijači” su kamenjem gađali pripadnike policije na samom trgu, nakon čega su prevrnuli i zapalili kontejnere za smeće kod Caffe bara ”Publika”.

Ipak, kako doznaje Bljesak.info, izgrednici su potisnuti prema trgu Musala, a u ovom trenutku blokiran je potez od Doma zdravlja do Španjolskog trga u Mostaru.

Na mjestu događaja je Interventni vod MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije, kojemu su se pridružila tri tima Specijalne policije. Doznajemo kako je u neredima oštećeno jedno policijsko vozilo.

Da sve ne bi bilo tako crno, pogledajte kako su istinski navijači slavili pobjedu zmajeva protiv Slovačke, kojom je BiH stigla na korak do plasmana na Svjetsko prvenstvo.

[youtube id=”7C_STb87hsA” width=”600″ height=”350″]

 

(Bljesak.info)8 komentara

    • fer bi bilo da su naveli i da je ovome prethodila ”akcija” Ultrasa u Ist. Mostaru, odnosno da nije akcija, nego reakcija.

  • sramota, samo traže bilo kakav način da bi razbijali po zapadnom Mostaru.Ako im je do uništavanja, nereda i paleža nek slobodno to rade na istočnoj strani, ali malo sutra. Cilj im je pokazat da su uvjek spremni izazvat nerede na zapadnoj strani Mostara. Nisu to nikakvi navijači nego vehabije i muđžahedini arapski.Takvi sada pale i ubijaju po Siriji.Tribala im je policija hebat nanu terorističku ,pa bi se dozvali pameti

    • Ponavljam, bilo bi fer i korektno da je bljesak (pa tako i jabuka kad prenosi vec) stavio da je ranije tijekom dana doslo do incidenta na lijevoj obali, a sad, to sto se automatski sa ove strane vice ”vehabije”, ”mudzahedini”, bez da gledas svoje vlastite slabosti i mrznju u svojim ocima (evo samo ne vidim po cemu, mora da je to danasnji moderni katolicki odgoj, pretpostavljam da je Isus Krist u svojoj predaji govorio mrzite drugacije od sebe i mrzite bliznjega svoga) pa priznas da ovi pojedinci sa ”one” i ”ove” strane se NI U CEMU ne razlikuju, onda se moze nesto komentirati. Radije cu stati u obranu normalnog covjeka, bez obzira koje nacije i vjere bio, nego se svrstavao kao ovca uz ”svog” ako je debil i idiot, takvi mi u zivotu ne trebaju.

  • Našao se dežurni moralizator koji naravno krivicu isključivo vidi u pogrješnom”katoličkom” odgoju i smjernicama Katoličke crkve.gade mi se svi ti multikulti pobornici sumnjivog i upitnog multikulturalizma koji redovito nekog lupi po glavi , da bi ti ko fol ugroženi ostvarili ista prava. Najlakše je udariti po Crkvi, i jioš se usput podičit svojom otvorenošću, bosanstvom kao krajnjim dosegom moderne demokracije i sl.idiotarijama i bezvezarijama. Ne poziva Isus nigdje na mržnju, niti Crkvva katolička, izdaje takve smjernice i zapovjedi. Ima neki drugi bog , koji to i nije i njegov poslanik lažni, a u stvari varalica koji ljudima obećaje rajske poslastice i povlastice ako silom provode njegove nakane , zapovjedi i misli zle pretečene na papir koji propovjeda tzv knjiga poslanika -goniča deva. Tvoja briga za “pogrješan ” nauk Katoličke crkve govori mi da si isti ide(ološki) mentalni sklop s jednim zagriženim ateistom milanovićem i još zatucanijem agnostiku josipoviću. Njihov put je i tvoj put, put ološa ,bezočne laži i lažne brige i skrbi za “čovjeka. Nađu se uvijek lonac i poklopac, zlo i laž se brzo prepoznaju kao nodvojiva konstanta. A što se tiče tzv. navijača naših i njihovih i grada našeg i njihovog uvijek su to bila dva svijeta i bit će. Ne zato što smo mi zatucani , a oni napredna multi kulti raja nego samo zato što neko želi gospodarit nad nekim ko mu ni po čemu ne bi trebao biti potčinjen, nego jest u svemu ravnopravan, ako ne i bolji. Možda nam žele samo pokušati predočiti “demokraciju” svojih predaka koji su petsto god. ubijali i zatirali ovaj narod, a hvala Bogu nisu to do kraja izvršili. Možda njihova “crkva” i njihovo učenje tzv “poslanika”širenjem, vjere mačem, mržnjom , ubojstvima, silovanjima, suludim šerijatom i dr. besmislicama pokušava nama na “pogrješnoj”strani ukazati na zabludu u kojoj smo eto već tisućljećima, a da toga zapravo nismo ni svjesni. Pravi širitelji mržnje su oni koji pod krinkom multi -kultija i svačijeg prava na život žele biti iznad tog istog života i njegovih podanika. Svako zagovaranje multi kulti besmislice provode oni koji su u samom sebi diktatorski, tiranski okrenuti prema bližnjem i zajednici. Valjda im je to kao i komunistima način da iziđu iz prosječnosti i i beznačajnosti kako bi bilo kojim načinom pokazali da su oni “naši”, a eto opet debelo iznad nas.Kako to da u ovoj komičnoj zemlji nema pravde za Hrvate ili smo mi za zagovornike multikulturalizma samo “brojka”na papiru. Opasno, licemjernoi dvolično dušebrižje nad Hrvatima , sa i od strane onih koji po svom osjećaju za pravdu , istinu i poštenje mogu svašto biti , ali jedno sigurno nisu!Nisu Hrvati po svom osjećaju za pravdu, a nisu ni kršćani nego samo oni koji su to na papiru, a bolje bi bilo da nisu ni tamo nego onamo kamo i spadaju. A tu gdje spadaju ne vlada ni Isus Krist ,ni Katolička crkva nego netko tko je njima protivnik.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.