Huligani fizički napali Niku Kovača i izaslanstvo HNS-a!

Na odmorištu Zir desetak huligana s obilježjima HNK Hajduk prvo je verbalno, a potom i fizički napala delegaciju Hrvatskog nogometnog saveza, objavio je HNS na službenoj stranici.

Zahvaljujući smirenoj reakciji predstavnika HNS-a, incident je završen bez ozbiljnijih posljedica, uz manju štetu na službenom automobilu Saveza.

U delegaciji HNS-a bili su izvršni predsjednik Damir Vrbanović, izbornik Niko Kovač, povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk, team managerica Iva Olivari, match manager Alan Balen, ticketing manager Nikša Martinac i glasnogovornik Tomislav Pacak.

Na mjesto incidenta pozvana je policija koja je izvršila očevid uz punu suradnju predstavnika Saveza.

Hrvatski nogometni savez ponovno osuđuje svaki oblik navijačkog nasilja te će se nastaviti boriti protiv huliganizma svim sredstvima koje ima na raspolaganju.

Usprkos ovakvom neugodnom incidentu, svjesni smo kako ovi huligani ne predstavljaju Hajduk, navijačku skupinu Torcidu ili grad Split i nećemo dopustiti da takvi huligani utječu na namjeru rukovodstva Saveza da reprezentacija boravi u Splitu za predstojeću utakmicu protiv Italije, prenosi službena stranica HNS-a.

Građani Splita i Dalmacije zaslužuju utakmice reprezentacije, kao što svi ljubitelji nogometa u Hrvatskoj zaslužuju živjeti u državi bez huliganizma.

(www.jabuka.tv)

11 komentara

Komentiraj: