Httpool predstavlja prvi Engagement oglas u BiH!

Httpool  agencija za digitalni marketing je pokrenula novi kreativni format oglasa u okviru vlastite Httpool mreže medija, pod nazivom Httpool Engagement.

Httpool Engagement oglas nudi oglašivačima novi i interaktivni način da povežu kupce s proizvodima i porukama koje brandovi plasiraju putem Interneta.

Oglašivači sada imaju mogućnost privući i zadržati pozornost kupaca kroz zanimljivo pozicioniranje na web stranicama, s potpuno novim formatom oglasa, pojačanom vidljivošću, te brojnim dodatnim mogućnostima koje oglašivačima pružaju veću interakciju s kupcima.

Oglas se sastoji iz dva dijela, najavnog (teaser) oglasa koji se prikazuje na dnu web stranice, izvan standardnih banner pozicija, onim korisnicima koji su na stranici aktivni duže od dvije sekunde i glavnog oglasa, koji se prijelazom miša proširi iz početnog najavnog oglasa, a kako bi se osigurao potpun utjecaj poruke koju oglašivač plasira u svojoj kampanji.

Glavni oglas je ključni elemenat ovog oglasnog formata. Unutar njega, oglašivači mogu postaviti raznovrstan sadržaj, odnosno kreirati vlastitu mikro stranicu koja bez dodatnih troškova može sadržavati:

  • Video spot
  • Integraciju s društvenim mrežama (Facebook, Twitter, …)
  • Preuzimanje brošure
  • Kontakt formular
  • Mapu lokacije
  • Nagradne igre i natjecanja
  • Galeriju fotografija, …

Slika 1: Izgled najavnog Httpool Engagement oglasa

eng-pr-1

Slika 2: Izgled glavnog dijela Httpool Engagement oglasa

eng-pr-2

Httpool Internet marketing d.o.o.:

[two_third last=”no”]Httpool Internet Marketing, prepoznati lider u Internet marketing industriji, nudi potpuna rješenja za oglašavanje na Internetu, na jednom mjestu, kako za marketing agencije tako i direktne oglašivače iz BiH, Europe i svijeta.

Usluge tvrtke uključuju konzultiranje, izradu komunikacijskih strategija, medijsko planiranje, medijski zakup, prikazivanje svih oglasnih formata, komunikaciju putem društvenih mreža i razvoj Internet aplikacije, te izvještavanje i analizu povrata na investiciju (ROI).[/two_third][one_third last=”yes”]Kontakt:

Httpool d.o.o.
Pruščakova 27
71000 Sarajevo, BiH
Tel: +387 33 266 160
Fax: +387 33 266 161
E-mail: [email protected]
Web: http://www.httpool.ba

[/one_third]

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.