Htio se riješiti žohara, pa dignuo u zrak pola dvorišta

Svi oni koji su se susreli sa žoharima u svojim domovima, znaju koliko ih je teško riješiti se.

Što god pokušavali, žohare nećete tako lako istjerati iz kuće, a to dobro zna i muškarac po imenu Cesar Schmitz iz Brazila, u čijem su se dvorištu nastanile nepoželjne štetočine.

Njegova supruga molila ga je da uništi gnijezdo koje su si napravili u dvorištu njihove obiteljske kuće.

Cesar je kupio sprej protiv žohara i našpricao tunele ispod trave u kojima su se skrivali, no to nje pomoglo nego ih je samo istjeralo na površinu. Nije znao više što da radi pa ih je odlučio zapaliti.

Rupu u kojoj su se nalazili zalio je benzinom pa je bacao šibice dok se jedna nije zapalila.

No, umjesto da spali samo rupu, benzin je u zrak digao pola travnjaka. U zrak je poletio i stol koji se nalazio na travi, a psi koji su bili u blizini potrčali su ne bi li pronašli skrovište.

Snimka nadzorne kamere kuće pojavila se na Twitteru i nasmijala je mnoge.

Volio bih da sam bolje razmislio o tome. Nisam imao pojma da bi se to moglo dogoditi. Srećom, šteta je nastala samo na travnjaku. Da sam stajao bliže, taj stol mogao me pogoditi i mogao sam tragično završiti, rekao je Cesar.

Naime, benzinske pare proširile su se tunelima ispod trave zbog čega je došlo do eksplozije kada je Cesar bacio šibicu, prenosi Večernji.hr.

Najbolje mi je kada pogleda u kuću da vidi je li mu supruga to čula. Ništa se nije dogodilo, jedan je od brojnih komentara na Twitteru.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.