HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

HT Eronet na svome je štandu na Sajmu gospodarstva u Mostaru predstavio Samsungove mobilne uređaje nove A serije.

Samsung Galaxy A35 i A55, s kamerama raspoređenim linijski, elegantnom staklenom poleđinom i ravnim okvirom, predstavljaju eleganciju i u izgledu i osjećaju. Ovo novo tehnološko „čudo“ donosi prelijepe fotografije čak i kad su slikane u mraku te jasne videozapise.

Uređivanje fotografija s lakoćom, dugotrajna i kvalitetna baterija, samo su neke od prednosti ovoga mobilnog uređaja.

Snimite oštre, detaljne snimke širokokutnom kamerom visoke rezolucije od 50MP! Zabilježite sitne detalje i dinamične boje za novi vizualni doživljaj!

Ovaj je uređaj savršen da sačuvate od zaborava sve svoje trenutke vrijedne dijeljenja!

Samsung A serija uvijek me oduševi svojim performansama i kvalitetom izrade! A55 pravo je osvježenje!, kaže Ivan, obožavatelj Samsungovih mobilnih uređaja.

A35 savršen je spoj elegantnog dizajna i impresivnih performansi! Definitivno preporučujem svima!, oduševljena je Petra, poslovna korisnica HT Eroneta.

Posjetite naš štand da isprobate ove izvanredne Samsung mobilne uređaje i osjetite razliku!

HT Eronet predstavio XIAMO 14 i XIAMI 14 Ultra

HT Eronet je na sajmu predstavio i revolucionarnu Xiaomi 14 seriju telefona, s posebnim naglaskom na impresivni Xiaomi 14 Ultra.

Neke od najzanimljivijih značajki ovoga uređaja su: izniman dizajn s Xiaomi Guardian konstrukcijom, aluminijskim okvirom, veganskom kožom te Xiaomi Shield zaštitom stakala.

Ekran je AMOLED, s rezolucijom 3200×1440. Ima četiri kamere, ultra-veliki LYT-900 senzor slike od 1 inča, Leica telefoto i ultraširoku kameru.

Xiaomi 14 seriju uskoro ćete moći nabaviti u HT Eronet prodajnoj mreži.

Svojom inovativnom tehnologijom i vrhunskim performansama, Xiaomi 14 Ultra osvaja srca korisnika diljem svijeta. Pa tako i korisnika HT Eroneta.

Impresionirana sam kvalitetom fotografija koje pruža Xiaomi 14 Ultra! To je neprocjenjiv alat za profesionalce!, oduševljeno kaže fotografkinja Ana.

Ekran je nevjerojatno živopisan, a performanse bez premca. Definitivno ću ga nabaviti!, dodaje Marko, tehnološki entuzijast.

Za detaljne informacije o ovoj najnovijoj Xiaomijevoj uspješnici posjetite naš štand u paviljonu 2 i sami se uvjerite u posebnost ove revolucionarne serije pametnih telefona.

*Sponzorirani članak