HT Eronet potpisao partnerski ugovor sa SPARK-om

Članovi Uprave HT Eroneta Goran Kraljević i Tomislav Ruk potpisali su danas ugovor o suradnji s predstavnicima Poslovnog parka SPARK Igorom Krezićem, vlasnikom i Markom Zeljkom, voditeljem startup programa.

Na važnost ovakve suradnje, osvrnuo se Tomislav Ruk, kazavši:

”Zadovoljstvo nam je što možemo na početku poslovne godine javnosti predstaviti partnerski model suradnje sa SPARK startup akceleratorom. HT Eronet oduvijek prepoznaje i podupire inovativne projekte u svom okruženju, a SPARK je, siguran sam, jedan od takvih projekata koji posjeduje veliki potencijal. Vjerujem da će ovi mladi ljudi i njihovi suradnici donijeti dosta noviteta na tržištu BiH i u regiji, u čemu i HT Eronet vidi svoju poslovnu priliku. SPARK startup akcelerator nudi mladim ljudima svu potrebnu podršku za lakšu realizaciju poslovnih ideja i pronalazak svoga prostora na tržištu.

Studenti, apsolventi ali i već potvrđeni stručnjaci iz našeg okruženja danas mogu svoje ideje pretvoriti u stvarnost i ostati ovdje u Mostaru, a to je i naša odgovornost odnosno funkcija kao društveno senzibilizirane kompanije. Osim što smo se ovim ugovorom obvezali podržati projekt logističke potpore svim startupovima, kroz njihovu edukaciju i potrebnu infrastrukturu, u narednom razdoblju svi će oni imati priliku, zajedno sa stručnim timovima HT Eroneta, bolje se upoznati s tržišnim potencijalima telekoma u BiH. Stoga se nadam kako ćemo uskoro javnosti moći predstaviti projekte, kojima će cilj biti unapređenje poslovanja HT Eroneta, odnosno razvoj novih usluga za krajnje korisnike.”

Predstavnici Poslovnog parka SPARK, također su izrazili zadovoljstvo ovom suradnjom i mogućnostima koje iz nje proizlaze.

(www.jabuka.tv)