HT Eronet podržat će pozitivna nastojanja Večernjeg lista BiH

Izaslanstvo „Večernjeg lista BiH“ predvođeno glavnim urednikom i direktorom Jozom Pavkovićem i njegovom zamjenicom Valentinom Rupčić, posjetilo je HT Eronet.

S članovima Uprave – Vilimom Primorcem, Tomislavom Rukom, Gordanom Bilić i Goranom Kraljevićem – razgovarali su o trenutačnoj medijskoj slici Hrvata u BiH, općenito o stanju u medijima te planovima i projektima ove ugledne medijske kuće u razdoblju koje slijedi.

Vodstvo „Večernjeg lista“ upoznalo je članove Uprave HT Eroneta s pripremama za tradicionalnu manifestaciju izbora osobe godine u organizaciji „Večernjeg lista BiH“ – „Večernjakovim pečatom“. Tom prigodom su istaknuli kako vjeruju u potporu HT Eroneta i ovom projektu koji se, kako su kazali, potvrdio kao najznačajniji društveni događaj u BiH.

VL-2

Predsjednik Uprave i direktor HT Eroneta Vilim Primorac izrazio je nadu kako će se, u razdoblju koje slijedi, produbiti suradnja između „Večernjeg lista BiH“ i HT Eroneta na obostrano zadovoljstvo, a radi nadilaženja svih poteškoća s kojima se danas susreću hrvatski mediji u BiH, poglavito onih financijske prirode, čime je doveden u pitanje sam opstanak medija.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.