HT ERONET i Sberbank BH potpisali ugovor o poslovnoj suradnji

Potpisivanjem Ugovora između HT ERONETA i Sberbank BH službeno je objavljen početak zajedničke suradnje preko aplikacije mobilnoga i elektroničkoga bankarstva.

Riječ je o inovativnoj usluzi na našem tržištu koja omogućava klijentima Sberbank BH slanje dopune !hej kredita na bilo koji prepaid broj HT ERONET-a.

Korištenje usluge je brzo, jednostavno i besplatno, kako za pošiljatelja tako i za primatelja dopune.

“Naši klijenti očekuju inovacije koje će im uvijek biti nadohvat ruke. S tim u vezi posebnu pažnju posvećujemo razvoju brzih i jednostavnih usluga. Drago mi je što u HT ERONET-u imamo pouzdanoga partnera za razvoj digitalnoga bankarstva u Bosni i Hercegovini jer Banka i telekom operater su neizostavni članovi digitalnoga ekosustava”, izjavio je Jasmin Spahić, član Uprave Sberbank BH.

“Kako je suvremena komunikacija nezamisliva bez pametnoga telefona i online platformi, kreirali smo TopUp uslugu koja će biti dostupna za dopunu prepaid korisničkih brojeva HT ERONET-a. Vjerujem da zajednički možemo olakšati svakodnevnu komunikaciju naših klijenata”, dodao je Spahić.

“HT ERONET i na ovaj način želi približiti svoje usluge sadašnjim i budućim korisnicima, i mogu kazati kako ovaj današnji događaj predstavlja daljnji korak u digitalnoj transformaciji i najavu novih projekata HT ERONET-a u tom području, a sve u korist zadovoljstva korisnika te olakšanja i pojednostavljenja dostupnosti usluga. Zadovoljstvo našega korisnika nam je na prvom mjestu i vjerujemo da će i ova usluga koju nudimo zajedno s našim partnerom Sberbank, naići na pozitivne reakcije. Naravno, HT ERONET nastavlja sa svojim aktivnostima na putu digitalne transformacije i poslovanja iz Clouda, što je imperativ suvremenoga doba, i aktivno sudjeluje u digitalnom osvješćivanju i edukaciji ukupnoga digitalnoga ekosustava”, izjavio je Tomislav Ruk, član Uprave HT ERONET-a i izvršni direktor za nepokretnu mrežu na konferenciji za novinare.

Slanje dopune !hej kredita TopUp uslugom na prepaid brojeve HT ERONET-a bit će moguće od 1. svibnja, priopćeno je iz Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a.

(www.jabuka.tv)