HT ERONET i mostarski studenti u natjecateljskom projektu – Jabuka.tv

HT ERONET i mostarski studenti u natjecateljskom projektu

HT ERONET, u partnerskoj suradnji s Centrom za informacijske tehnologije Sveučilišta u Mostaru i tvrtkom Ericsson Nikola Tesla, organizira projekt natjecateljskog karaktera “Smart Campus uz pomoć NB-IoT tehnologije, putem mreže HT Eronet-a”.

Kako smo i najavili krajem prošle godine, HT ERONET je preuzeo ulogu predvodnika digitalizacije društva, a gdje najbolje krenuti s novim digitalnim rješenjima nego na Sveučilištu, s mladim i talentiranim studentima.

Iznimno nam je zadovoljstvo sudjelovati u projektu prezentacije rješenja za Smart Campus, potaknuti studente na praktičnu primjenu znanja iz područja programiranja, a onda na kraju najbolje studente i nagraditi, izjavio je izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT ERONET-a, Tomislav Ruk.

Pravo sudjelovanja na natjecanju imaju svi studenti Sveučilišta u Mostaru. Prezentaciju idejnih rješenja, studenti će predstaviti svojim mentorima 5. ožujka, dok će se finalna rješenja pred stručnim povjerenstvom prezentirati 19. ožujka 2020. godine.

Stručno povjerenstvo koje će pregledavati radove ocjenjivat će projekte prema kategorijama tehničke izvedbe, dizajna i prezentacije, a pobjednička aplikacija biti će predstavljena na Mostarskom sajmu gospodarstva. HT ERONET će nagraditi svakog člana pobjedničkog tima vrijednim mobilnim uređajem.

Više informacija možete pročitati OVDJE.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.