HT Eronet donirao računala

Predsjednik Uprave HT Eroneta Stipe Prlić uručio je danas računala predstavnicima nekoliko odgojno-obrazovnih institucija i udruga.

Računala su donirana Osnovnoj školi Marin Držić s Bune, Dječjem vrtiću Čapljina, Osnovnoj školi Kruševo, Udruzi oboljelih od cerebralne paralize iz Širokog Brijega, Hercegovačkoj gorskoj službi spašavanja i Osnovnoj školi Bartol Kašić iz Jasenice.

„Vjerujem da će vam ova računala, iako su rabljena, biti od velike koristi. HT Eronet i na ovaj način, pored svega ostalog, podržava društvenu zajednicu. Mi na tu pomoć ne gledamo kao na neku našu obvezu, već istinski čin naše dobre volje, posebno u današnje vrijeme“, rekao je Prlić.

U ime svih kojima su računala donirana zahvalio je predstavnik Hercegovačke gorske službe spašavanja Luka Mandić. „Hvala i na ovoj donaciji kao i na svemu što radite kako biste podržali različite projekte. Moram i ovom prigodom još jednom zahvaliti i na pomoći koju je HT Eronet dao Hercegovačkoj gorskoj službi spašavanja u veljači, kada smo imali velikih problema sa snijegom.“

Jedan broj računala uskoro će biti uručen sličnim organizacijama iz cijele BiH.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.