HT Eronet donirao automobil Parkovima i Upravi civilne zaštite ŽZH

Predsjednik Uprave HT Eronta Stipe Prlić uručio je danas dva automobila, jedno Javnom poduzeću „Parkovi“ iz Mostara i drugo Upravi civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije.

U ime Parkova ključeve lade nive primio je direktor Dragan Krtalić, a u ime Uprave civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije ravnatelj Tomislav Ćužić.

Prlić je ovom prigodom kazao da HT Eronet koliko god može na različite načine pomaže sve segmente društvene zajednice. „U ovo doba krize na gospodarstvenicima i poduzećima je još veća odgovornost i obveza ulagati i podržavati različite projekte, a slobodno mogu reći da naše poduzeće u tome prednjači. I ova donacija je jedan od tih načina pomaganja te se nadam da će automobili dobro služiti svim vašim potrebama.“

„Zahvaljujem i Vama kao predsjedniku Uprave i cijelom HT Eronetu na ovoj donaciji. Ovakav automobil bit će od velike koristi za sve službe spašavanja u Zapadnohercegovačkoj županiji, kojima će biti na raspolaganju. U veljači kada nas je sve zadesilo nevrijeme pokazalo se da je, pored medicinskih službi, najvažnija karika u spašavanju ljudi i dobara bilo upravo vaše poduzeće, jer bi bez telefona nastali ogromni problemi i puno veće negativne posljedice, nego smo ih imali“, rekao je ovom prigodom Ćužić.

Sasvim slučajno, a zanimljivo, JP „Parkovi“ danas obilježavaju svoj dan. Naime, 20. travnja 1948. godine utemeljeno je ovo poduzeće, tako da je današnja donacija ne neki način i rođendanski poklon. Krtalić je Prlića upoznao s radom ovom poduzeća kazavši kako i pored krize i recesije poduzeće dobro funkcionira. „I mi smo u Mostaru, kada nas je blokirao snijeg, odigrali značajnu ulogu jer smo sve strojeve, kojih i nemamo puno, stavili na raspolaganje. Kao i kolega Ćužić i ja vam iskreno zahvaljujem na podršci“, naglasio je Krtalić.

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.