HSP dr. Ante Starčević pozvao na ujedinjenje pravaških stranaka u BiH

HSP dr. Ante Starčević BiH pozvao je sve pravaške stranke u Bosni i Hercegovini ka ujedinjenju. Kako je priopćeno iz te stranke “to će zasigurno dugoročno donijeti izuzetno bogate plodove na dobrobit hrvatskog naroda u cjelini”.

“Ovaj prevažan proces treba započeti odmah jer je odavno došlo vrijeme da se stane na kraj bilo kakvim osobnim interesima u pravaškim redovima. Stoga se pozivaju svi predsjednici pravaških stranaka, te dužnosnici svih razina iz pravaških redova da svoja mjesta prepuste novim mladim pravaškim snagama koje će biti izabrane na skorom 1. Zajedničkom Općem Saboru Pravaša Bosne i Hercegovine.

Prestanimo gubiti vrijeme na daljnje razvodnjavanje pravaškog tijela u Bosni i Hercegovini, jer samo zajedno možemo napraviti sve ono što je davno zacrtao Otac Domovine dr. Ante Starčević”, priopćeno je iz HSP dr. Ante Starčević.

“Vjerujmo mladim pravaškim snagama kojima ćemo prepustiti zajedničku, ujedinjenu i jednu jedinu pravašku stranku što će vrlo brzo prepoznati hrvatski narod u Bosni i Hercegovini!”, stoji u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • Koji prvaši,koji jad.Moja Ružo ti od policajke poštenjem do Evropske parlamentarke. Od plaće 2000 dolara do 20 000 eura i sve druge privilegije.Sa manje škole i obrazovnog znanja malo ih je tako uspilo.Što kažu bošnjaci u BiH-ni,AFERIM RUŽO,SVAKA ČAST.Koja finta domoljublja i hrvatstva.Hrvatima u BiH-ni ,što si konkretno pomogla i hrvatima u RH-oj izuzev što nas ponekad osramotiš svojim nepismenim i nepromišljenim istupima.Taj mali prvaš pored tebe nema podršku ni u užoj svojoj obitelji,toliko o vašoj vjerodostojnosti ujedinili se vi ili ne.Izborni prag teško da pređete igdje.

  • HSP je lizo guzicu govnarima iz HDZ, dok su uništili i sjebali HR Privredu 90-tih. Naša Ruža je govorila da treba mlade vraćati iz svijeta u HR ali je svoju djecu vani zaposlila i tamo rade. Koje licemjerje velike vjernice.. Dobro je u emisiji Piramida gost Jaroslav Pecnik jedan put rekao citiram njegovu izjavu: Ruža Tomašić je jedna od najlicemjernijih HR Političara. Bila je žestoko protiv ulaska Hrvatske u EU, ali se brzo kandidirala za ući u euro parlament jer je tamo mjesečna plata oko pet tisuća eura. Svaka mu čast dobro je pročito. A takvi su skoro svi pravaši..

  • Ruža je jedna velika , velika ljudska nula. Postala je “ustaša”nakon rata , kao i brojni dezerteri, koji 5, 10, ili 20 godina nakon rata blate časno ustaško ime i prodaju se za Judine škude ,kao europarlamentarci poput onog komunističkog fikusa i ljudske karikature Nevena Mimice IZ komunističkog SDP, koji je europarlamentarac za vjerovali ili ne 20-slovima DVADESET tisuća EURA mjesečno. Brojka koja sve govori. Čovjek, Mimica -nula mlati praznu slamu-europski birokrati su ga stavili na beznačajno mjeto “povjerenika!”za međunarodni razvoj i odnose. Izmišljen posao za jebivjetre i luzere ali 20 tisuća eura ,svaki mjesec -nije izmišljeno. Ružo, ne sramoti nas više-lažna ustašice, ako si ti ustaša, onda sam ja partizan , a ja da živin milijun godina ne bi bio partizan ili komunist. SAPIENTI SAT.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.