HSP BiH poziva HNS da prekine suradnju s Dodikom

Hrvatska stranka prava BiH traži od HNS-a BiH da prekine svaki oblik suradnje s Miloradom Dodikom i SNSD-om.

Kako se navodi u priopćenju, HSP BiH najžešće osuđuje izjavu Milorada Dodika kojeg nazivaju traktoristom iz Laktaša, koji je rekao kako je sve u Bleiburgu trebalo pobiti, pa i one koji su hodali godinama poslije da je trebalo naći i ubiti.

Podsjećamo srpskog člana Predsjedništva BiH da su u Bleiburgu pobijeni nedužni, civili-starci, žene, djeca kao i razoružani vojnici. Mi u HSP BiH smo stava da je srpskom članu Predsjedništva žurno potrebno psihološko vještačenje.

Očito da je došao do kraja političke karijere, sa čim se izgleda loše nosi pa je počeo gubiti i razum, što se najbolje vidi po posljednjoj sjednici NSRS gdje je Dodik u svome obraćanju, osramotio Republiku Srpsku kao i sve Srbe u Bosni i Hercegovini, navodi se u priopćenju.

HSP BiH poziva HNS BiH koji je bio supokrovitelj obilježavanja spomena na Bleiburšku tragediju, da javno osudi Milorada Dodika, te da se ”prekine svaka suradnja s njim dok se javno ne ispriča za ovu suludu izjavu”.

Dodik: U Bleiburgu ih je sve trebalo pobiti

(www.jabuka.tv)

 

8 komentara

  • Do jucer sam podrzavao ovu suradnju. Ali, nakon ovog, vrijeme je da hrvatski narod u BiH potrazi svoj samostalni put u buducnost. Dotakli smo dno i ovako vise ne moze.

  • Olinjali vukovi traze ponovo da im dragan ubrizga stogod love. Olinjali vukovi su interese HSP pretvorili u interese par magaraca u vrhu HSP koji reketare Covica i HNS za podrsku kroz HNS i lazno jedinstvo hrvatski partija. Kad se ovi uzvrpolje prebaci im se 100 tisuca km i ovi 4-5 vukova to rascerupaju, pokradu i onda cute godinu dana. Cane i Vito Kvesic vode te vukove koji svako malo ucjenjuju i reketare Dragana i HNS…

  • Čuj HSP se oglasio,po to su drkadžije obične,političke prostitutke,zar još postoje.Mile je rekao šta misli i on će to uvijek misliti a mi se trebamo postaviti pravilno.

  • Jedu li oni bili platforma zbog kojih su Hrvatima oduzeta mnoga prava. Sramota. Jedino rjesenje je izaci iz pederacije, dalje je samo gubitak. Nema ovdje kruha.RS pripojiti Srbiji, Herceg Bosnu Hrvatskoj pa neka Bakir trazi jos Komsica za udaranje po Hrvatina. Drugo rjesenje je nestanak Hrvata. Tko voli nek izvoli.

  • Čoviću sinoć je bilo vrijeme da reagiraš na priču od ovog mazluna. Ne znam koga ti zastupaš u Bih. Što šutiš? Da se ne bi zamirio što tuku po Hrvatima.Ti se ponašaš ko da te imaju u šaci, ne znam što se s tobom dogadja.Mislim da dobro znaš da je tu poginulo mnogo nevinih ljudi. Sramota!!

  • A šta mislite da prekinu sa Dodikom s kime bi se on udruzio i nas nestalo e moji ljudi politika je umijece moguceg. Najčešće moras progutati g….da bi stigao do viseg cilja. Politika se radi za narednih 50 ili 100 godina a ne zbog mrznje na svog susjeda sto ima nesto vise od vas zabiberis svojoj unucadi i praunucadi. Preveliki interesi se prelamaju preko nasih leđa, pitanje je kako uopce opstati i ostati ovdje. Tezak je to kruh sta god napravis za nekoga si pogrijesio, poznato je ono pedeset Hrvata sto misljenja. Zato uvijek među nama traže nekog Judu. Postujte svoga da vam tuđini ne budu mjerili svojom mjerom.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.