HŠK Posušje: Ukupno donirano 290.150 KM za projekt “Ostavi trag”

Cilju sve smo bliže! Tri mjeseca povijesne akcije navijača, simpatizera i sponzora HŠK Posušje je iza nas. S ponosom danas možemo objaviti kako je Središnji državni ured za Hrvate izvan RH donirao HŠK Posušje 4 234 m². Do sada je plavo-bijelom klubu donirano 5802 m² (290.150,00 KM) i blizu smo brojci kojoj nitko nije mogao vjerovati, objavljeno je na službenoj stranici HŠK Posušje.

Ova povijesna akcija “Ostavi trag” službeno završava 1. lipnja. 2023. godine.

Projekt “Ostavi trag – za nove generacije” ima za cilj izgraditi jedan od najsuvremenijih i najmodernijih nogometnih terena s umjetnom travom u BiH, koji će se prostirati na 6.930 m² za školu nogometa HŠK Posušje. Glavni cilj projekta je osigurati kvalitetne uvjete za bavljenje sportom za posušku djecu, te im pomoći u njihovom odgoju i omogućiti im kvalitetan športski razvoj i uspjeh.

Sudjelovati se može vrlo jednostavno; uplatom na transakcijski račun (3382002264215973), devizni račun (IBAN:BA 393382004864213673; SWIFT: UNCRBA 22),putem PayPal-a, gotovinskom uplatom putem obrasca u prostorijama Kluba ili preuzimanjem obrasca na linku: https://ostavi-trag.hsk-posusje.com/#doniraj.

Donacijom kvadrata trave Klub je osigurao prigodne poklone za donatore. Po završetku projekta „Ostavi trag – za nove generacije“ imena svih donatora ostati će upisana u vječnosti s voljenim Klubom na ploči zahvale, koja će se nalaziti u krugu stadiona Mokri Dolac.

Imena donatora se javno objavljuju i svakodnevno ažuriraju i na web stranici, preko koje se u svakom trenutku može pronaći “svoj“ kvadrat, a donacija za jedan kvadrat iznosi 50 KM.

(www.jabuka.tv | Foto: HŠK Posušje)

3 komentara

  • Mali moj mišu sesa pa sam pišeš ložiš se i misliš opstati a mrziš prvog brata susida ,a ciljano iđeš vragu ,dite Daka smiri se GOŠK je tu ti si nebitan vođi ,a tebi kriv Široki ,jazavče neuki u Mukinje na bikijadu

 • Ejjjj
  Jednom nk, koji je organiziran profesionalno kao sportsko društvo sa nadprosječnim prihodima i rashodima, donirano 211.740 KM od strane hrvatske vlade
  Sine dragi mi smo potonuli kao društvo.
  I onda da nas ne mrze iz hrvatske. Pa s tim novcem su pogli renovirati 4-5 oštećenih kuća na banovini
  Apsurd i sramota

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.