Hrvoje Hegedušić (85) 7 godina nakon razvoda oženio 35 godina mlađu partnericu

Da za ljubav nikad nije kasno, pokazuje i primjer Hrvoja Hegedušića. Poznati šansonijer, skladatelj te glazbeni producent nakon šest godina veze oženio se 35 godina mlađom profesoricom glazbene teorije Ljerkom Šemeš.

Skromno vjenčanje održalo se u Selcima, gdje oboje žive. Ljerki je kuma bila prijateljica Svjetlana, a Hegedušiću starija kći, glumica Hana Hegedušić, koja je na vjenčanje stigla u društvu kćeri Petre i sina Juriša koji je istog dana proslavio 15. rođendan, piše Gloria.

Inače, Hegedušić je Hanu dobio u dugogodišnjem braku sa Ksenijom Erker od koje se razveo 2013. godine nakon četiri desetljeća zajedničkog života i to navodno upravo zbog romanse s Ljerkom.

Kada sam se zaljubila sa 17 godina, mislila sam da je to za cijeli život. Sad znam da je život putovanje i ja sam imala čovjeka s kojim sam putovala 40 godina. Sada su tračnice otišle svaka na svoju stranu, ali putovanje nije prestalo ni za njega ni za mene, izjavila je Ksenija za Story nedugo nakon što se doznalo za razvod.

Ksenija je tada izjavila i da su u posljednjih deset godina braka bolje funkcionirali kao baka i djed nego kao bračni par. Hegedušiću je ovo treći brak. Prije onog s pjevačicom Ksenijom Erker bio je u braku sa spisateljicom i pjesnikinjom Majom Perfiljevom.

Sada je sreću pronašao u Ljerkinu zagrljaju, a upoznao ju je dok je još bila gimnazijalka. Ona je, naime, kći jednog njegovog kolege s radija, a upoznali su se još 1984. godine kada je ona na radio stigla na praksu. Povezala ih je, između ostalog, i ljubav prema glazbi.

(www.jabuka.tv)


13 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.