Hrvatski vaterpolisti na pripremama u Budvi

Hrvatska vaterpolska reprezentacija okuplja se u Budvi gdje će od 26. do 28. siječnja održati mini pripreme s reprezentacijom Crne Gore u sklopu kojih će se odigrati i prijateljska utakmica dviju reprezentacija.

Očekuje nas nekoliko trening utakmica od kojih će jedna biti službena. Nažalost, na ovom okupljanju nismo u kompletnom sastavu, s obzirom na obveze igrača koji igraju u inozemnim klubovima. Stoga smo bili prisiljeni pozvati igrače koji igraju isključivo u hrvatskoj ligi. Pritom, imali smo problema i s ozljedama. No ovo okupljanje će nam poslužiti kao sjajna priprema za Svjetski kup koji će se održati u Zagrebu početkom ožujka, kazao je izbornik Ivica Tucak.

Iduće okupljanje reprezentacije bit će u Zagrebu, uoči nastupa na turniru Svjetskog kupa koji će se održati od 8. do 14. ožujka na Mladosti. Osim domaćina, nastupit će i reprezentacije SAD-a, Mađarske, Francuske, Italije i Japana. Tri najbolje plasirane reprezentacije osigurat će nastup na završnici Svjetskog kupa krajem lipnja, piše Hina.

Iz Budve se vraćamo u nedjelju te igrači nastavljaju sa svojim klupskim obvezama. Nakon toga nam slijedi ponovno okupljanje 6. ožujka u Zagrebu, gdje nas već dva dana kasnije očekuje prva utakmica turnira, protiv reprezentacije SAD-a, najavio je izbornik Tucak.

Na ovom okupljanju izbornik je okupio sljedeće igrače: Toni Popadić, Ivan Marcelić, Jerko Jurlina, Goran Grgurević, Loren Fatović, Jerko Marinić Kragić, Rino Burić, Matias Biljaka, Marko Žuvela, Franko Lazić, Zvonimir Butić, Filip Kržić, Dario Rakovac, Jerko Penava.

(www.jabuka.tv)

 

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.