Hrvatski svjetski kongres: Podrška Kardinalu Puljiću, a javna osuda zlih bošnjačkih napada

Hrvatski svjetski kongres (HSK) iz više od tridesetak zemalja svijeta svesrdno stoji uz kardinala Vinka Puljića, a najoštrije osuđuje očito primitivne, zle i politički sračunate napade na njega sa strane bošnjačkih i inih “elita”.

Javiše se zlogukim glasom tako tek zbog same najave sv. Mise u katedrali u Sarajevu 16.svibnja 2020. prigodom 75. godišnjice Bleiburga i križnih putova, a koju zbog pandemije koronavirusa kardinal Puljić ne može predvoditi na Bleiburgu.

Vidljivo još uvijek ogorčene rečene “elite” što nisu ostvarili svoje ratne planove, oni u sve ovo mirnodopsko vrijeme ne prestaju sustavno, kao sada preko kardinala Puljića, zapravo gaziti i uništavati Katoličku crkvu i Hrvate u BiH, uzaludno se nadajući da će im to pomoći postići njihove sebične, duboko nepravedne i bez budućnosti ciljeve.

Ne treba ni reći, da na taj način, kratkoročno i dugoročno gledano, nanose golemu štetu i svome narodu kao i trajnom postizanju pravednog mira i blagostanja za sve u našoj zajedničkoj državi BiH, pa ma kakva ona i zbog ovakve sljepoće jadna bila.

Ako u svojoj uskogrudnosti i političkoj jednostranosti ne mogu podnijeti istinu o Bleiburgu iz usta drugih, neka barem poslušaju svoga časnog hodžu koji svake godine na Bleiburgu javno moli za sve stradale, a među njima i za preko pedeset tisuća muslimanskih žrtava komunističko-partizanskih zločina na Bleiburgu i križnim putovima.

Za prosvjetljenje barem dobronamjernima također bi dobro došlo antologijsko svjedočenje bega Adila Zulfikarpašića “Put u Foču”, jer bio je to isti krvoločni ples i bolesni duh, stoji u poruci koju potpisuju Vinko Sabljo, predsjednik HSK i Šimun Šito Ćorić, glasnogovornik HSK.

Mentalno barbarstvo u Sarajevu: Misa za Bleiburg nije ni skup ni provokacija

HNS: Napadi na kardinala Puljića dio su sustavnih napada na Katoličku Crkvu i Hrvate u BiH

(www.jabuka.tv)


10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.