Hrvatski sladoled s okusom Facebooka osvaja strane internetske medije

Malo kreativnosti od vas zaista može stvoriti internetski fenomen, a takav je slučaj i sasladoledom okusa Facebooka murterskih slastičara braće Adili, vlasnika slastičarnice Valentinovo. Tijekom zadnjih 24 sata niz stranih medija počeo je pisati o tome kako zaista postoji – okus sa okusom najveće društvene mreže na svijetu.

Kupci lajkaju okus

24sata je Admirov i Ibijev sladoled otkrio još sredinom kolovoza, pri čemu je njihov članak dobio preko 1000 likeova, a Admir je izjavio kako ga je inspirirao 15-godišnji unuk koji je “Stalno na Facebooku”.

facebooksladoled_2

Sudeći po izvorima stranih medija, sve je počelo s PSFK-om, koji se bavi dizajnom i oglašavanjem, a koji je priču “pokupio” od hrvatskih medija. Betabeat i PandoDaily samo su neki od medija koji su preuzeli vijest koja se i dalje širi.

facebooksladoled_3mediji

Ukoliko vas zanima okus, sliči žvakama i vrlo je sladak, ali kako biste ga probali svakako ćete trebati posjetiti slastičarnicu Valentino na Murteru čija Facebook fan stranica pokazuje kako imaju smisla za kupove. Zanimljivo je kako ovo nije prvi slučaj Facebook sladoleda – već smo istaknuli Zvonarićev 3D koncept Facecreama od prije godinu dana koji bi nas kao i Admirov sigurno dobro ohladio!

(Ivan Brezak Brkan | www.netokracija.com)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.