Hrvatski rukometaši na Svjetskom prvenstvu u novim dresovima

Hrvatski rukometni savez (HRS) i Jamnica d.d. potpisali su ugovor o sponzorskoj suradnji kojim je Jamnica postala glavni partner hrvatske rukometne reprezentacije, te će kroz sljedećih godinu dana biti generalni sponzor HRS-u.

Nakon potpisivanja ugovora o generalnom sponzorstvu predstavljeni su i novi dresovi hrvatske muške reprezentacije za nadolazeće Svjetsko rukometno prvenstvo u Kataru, javlja Hina.

“Izuzetno nam je drago što je Jamnica sa svojim brendom Jana prepoznala kvalitetu i uspjehe muške seniorske rukometne reprezentacije, kao i ono što čine za promociju kako Hrvatske tako i rukometa diljem svijeta. Ponosni smo što je Agrokor, naša najveća kompanija, odlučio i dalje biti dio naše rukometne obitelji,” naglasio je predsjednik HRS-a Sandi Šola, dok je dopredsjednik HRS-a Zoran Gobac skrenuo pažnju na važnost pružanja podrške hrvatskom sportu.

“Vrhunskom sportu u Hrvatskoj pa tako i rukometu vrlo je važna i potrebna pomoć velikih kompanija. Ponosni smo što je tako velika kompanija prepoznala rad i značaj muške rukometne reprezentacije,” istaknuo je Gobac.

Izbornik Slavko Goluža će u utorak objaviti konačan popis igrača koje vodi u Katar.

(www.jabuka.tv | Foto: Vecernji.hr)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.