Hrvatski Dragovoljac će zaigrati u ukrajinskim dresovima

Nogometaši Hrvatskog Dragovoljca svoju će sljedeću utakmicu odigrati u žuto-plavim dresovima.

Tako će izraziti podršku Ukrajini, a dresovi će poslije završiti na aukciji s ciljem prikupljanja financijske pomoći za ukrajinske izbjeglice u Zagrebu, prenosi Index.hr.

Prije akcije do koje će doći u suradnji s Crvenim križom, iste će dresove momčad Dragovoljca nositi na utakmicama s Lokomotivom, Osijekom i Šibenikom.

Hrvatski dragovoljac je posljednjeplasirana momčad Prve HNL s 14 bodova iz 28 odigranih utakmica.

Zona spasa, odnosno deveto mjesto na kojem se nalazi Istra 1961, udaljena je devet bodova. Dragovoljci će se teško doći do spasa, ali s ovim potezom prikupili su puno simpatija javnosti.

Dresovi u kojima će Dragovoljci zaigrati u iduće tri utakmice (Foto: NK Hrvatski Dragovoljac)

(www.jabuka.tv/Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

3 komentara

  • Čista patetika, a šta ćemo s Jemenom Sirijom, i svim kolonijama engleskim, a što ćemo s američkim Indijancima, Irakom, Vijetnamom, što ćemo s aneksijom BiH od strane austrije, što da radimo s australijom, istrijebili domicilno stanovništvo, trenutačno stanje je odvratno gadljivo i patetično. Kada bude takva sućut prema svim obespravljenim narodima onda se eventualno a opet s rezervom gledati na ovakve poteze kao nešto pošteno. Tko je to stao sućutno i iskreno na Hrvatsku stranu devedesetih, to što Rusija radi prema civilima je za svaku osudu to je gnjusno i neoprostivo.
    I samo da se ne zaboravi i ovdje treba postaviti pitanje odgovornosti amerike, engleske, francuske njemačke i ostalih zapadnih imperijalistički zemalja.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.