Hrvatski cheerleading klub Široki osvojio najviše medalja na Međunarodnom turniru Zagreb 2020.

Iako se ove godine otkazalo mnogo cheerleading natjecanja, jedno je ipak održano, a zbog toga što dio sudionika zbog zatvaranja granice u zadnji tren nije mogao fizički sudjelovati natjecanju, oni su sudjelovali online zbog čega su rezultati kasnili, jer je trebalo sve ekipe ocijeniti u različito vrijeme.

Tako je Hrvatski cheerleading klub Široki u srijedu primio rezultate Međunarodnog natjecanja Zagreb 2020. inače jednog od najmasovnijih turnira na kojem su se natjecali 12. prosinca 2020.

Zlato su osvojili: kadeti tim, kadeti duo Anđela Galić i Mihaela Zeljko, kadeti solo Klara Šušak, juniori group stunt, juniori solo Luna Mandić te seniori solo Nikolina Čolak.

Srebrena medalja pripala je mini kadetima, a brončana Nikolini Bubalo u solo disciplini.

Već smo se plašili da će ovo biti prva godina u povijesti kluba da nismo ništa osvojili, međutim maloprije kada smo otvorili paket koji je donijela brza pošta i u njemu pronašli medalje, a ne utješne nagrade veselju nije bilo kraja.

Ovo je definitivno najbolji i najljepši poklon za Božić koji smo mogli dobiti, kako djeca rekoše nama je Djed Božićnjak ipak došao. Imali smo feštu, još smo svi pod dojmovima, sad nam slijedi kratka pauza, a onda od prvog mjeseca kreću pripreme za državno prvenstvo, priopćili su iz HCK Široki.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.