Hrvatska: Pred zgradu Vlade bacila kantu punu izmeta

Kantu punu izmeta jedna je žena danas oko 12.40 sati bacila na ulazna vrata zgrade Vlade, javlja N1.

Nakon što je to učinila, bez protivljenja je dala osobnu iskaznicu policajcu koji se ondje nalazio te ju je on nakon toga uveo u zgradu Vlade.

Na majici je imala fotografiju Siniše Glavaševića, novinara ubijenog u Vukovaru 1991. godine uz natpis ”Optužujem vas, gospodo”.

Po prosvjednicu je došao policijski automobil, a ona je dala kratku izjavu:

Učinila sam ovo zbog izgubljene arbitraže u slučaju Gavrilović, pretpostavljam da idem u policijsku postaju pa na prekršajni sud, rekla je.

(www.jabuka.tv) 

13 komentara

  • Jedite govna. SINIŠA GLAVAŠEVIĆ je bio Novinar Radio Vukovar-a. Izvještavo je o kukavičkim četničkim napadima. Nije pobjegao kao mnogi lažni branitelji. Jedite govna HDZ obožavatelji krimi radnji. Jebo vas u guzicu Kutle, Gucić, Todorić i svi tajkuni koje su hdz govnari stvorili..

  • A ti konju bas si fino odgojen.Sram te moze biti.Jeli ti to sav rjecnik koji si naucio uz mater i u skoli ako si isao uopce u nju.Vidi se da si neki brdak iz skripina.

  • Hdz govnari su strpali u zatvor Milu Dedakovića Jastreba nakon sto se uspio probiti iz Vukovara. Nije hdz govnima odgovaro pa su ga pretukli u zatvoru. Nisu hdz govna poslali oružje. Zato su stalno cenzurirali Glavaševićeva izvješća. A zadnje nisu ni objavili na radio i tv. Ali ima na Youtube. Sram vas bilo hdz govnari hrvatske svete zemlje koju ste uništili korupcijom pička vam materina hdz pokvarena licemjerna govna. Bravo za novinarku koja je prolila govna pred vladu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.