Hrvatska: Otac dao oglas na internetu da prodaje dijete za više od 500 KM – Jabuka.tv

Hrvatska: Otac dao oglas na internetu da prodaje dijete za više od 500 KM

Nakon što su potpuno šokirani administratori oglasnika o svemu promptno obavijestili policiju, uslijedila je dramatična filmska akcija.

Pripadnici interventne jedinice su uz pratnju djelatnika mjerodavnog centra za socijalnu skrb munjevito zaposjeli cijelo naselje i svu djecu odmah izuzeli iz inače problematične obitelji.

Podravski.hr neslužbeno doznaje kako se otac branio da je oglas s fotografijom djeteta na internet postavio slučajno te mu nije bila namjera prodati vlastitog mališana.

Najmanje desetak policajaca opkolilo je cijelo naselje, drugi su sa socijalnim radnicima upali u kuću. Ma, sve se dogodilo u nekoliko minuta, rekao je šokirani mještanin.

Centar za socijalnu skrb poduzeo je žurne mjere radi zaštite djece sukladno Obiteljskom zakonu te smo pokrenuli sudski postupak radi zaštite djece, kratko je priopćio Centar za socijalnu skrb.

Iz problematične obitelji izuzeta su oba djeteta i hitno su udomljena, a oca koji je putem internetskog oglasnika objavio prodaju djeteta policija je kazneno prijavila zbog sumnje u kaznena djela trgovanja ljudima i povrede prava djeteta.

(www.jabuka.tv) 


3 komentara

  • Baš me zanima kako se to na oglasnik slučajno postavi oglas da prodaješ dijete? Valjda se najprije slučajno sa korisničkim imenom i lozinkom ulogirao u oglasnik, pa sasvim slučajno kliknuo na objavu novog oglasa, pa još slučajnije odabrao kategoriju i učitao sliku djeteta. Zatim je slučajno napisao neki opis oglasa i popunio sve obvezne podatke, pa još na kraju pregledao oglas i slučajno stisnuo na gumb da objavi oglas.
    Fali još dio članka da on neće bit optužen za trgovinu ljudima, nego samo za povredu prava djeteta. To samo u ovom šugavom dijelu svijeta možeš reć da si slučajno prodavao dijete i proć praktički nekažnjeno.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.