Hrvatska: Masovna tučnjava u bolnici

Razbijanje inventara na ulazu u hitni prijem KBC-a Rebro, razbijanje vozila, napad na dva mladića i djevojku… Sve navedeno događalo se oko 3 sata u noći na nedjelju, a zagrebačka policija izvijestila je da istražuje sve okolnosti tog događaja.

Prema onom što je za sada poznato, sve je počelo oko 3 sata kada su u Ulici Mije Kišpatića, na hitnom prijemu KBC-a Rebro, četvorica za sada nepoznatih počinitelja fizički napala dvojicu mladića u dobi od 24 i 25 godina. Nakon što su napali njih, oštetili su i inventar na ulazu u prostoriju hitnog prijema. Nakon napada na mladiće i razbijanja inventara, počinitelji su došli do  Audija A4, u kojem je bila 23-godišnjakinja. Nju su fizički napali, a vozilo oštetili.

Posljedica svega toga su razbijeni inventar i tri ozlijeđene osobe. Dvojica mladića u dobi od 24 i 25 godina su teško ozlijeđeni, dok je 23-godišnjakinja lakše ozlijeđena. U zagrebačkoj policiji kažu da će se očevid obaviti tijekom nedjelje, nakon čega će se valjda znati što je motiv napada, tko su napadači te kolika je šteta.

(www.jabuka.tv) 2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.