HRT započeo sa snimanjem spin-offa Potjere

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u srijedu je započela sa snimanjem svog novog kviza Super Potjera, čiji je početak emitiranja planiran u nedjelju, 26. ožujka, na Prvom programu (HRT-HTV1) u 20:15.

Voditelj novog HRT-ovog kviza je Joško Lokas, a rađen je po inačici Beat The Chasers. Natjecatelj igra protiv pet lovaca: Morane Zibar, Krešimira Sučevića Međerala, Deana Kotige i Mladena Vukorepe, kojima se pridružio i peti, Sven Marcelić iz Zadra, kojeg smo gledali na Silvestrovo, u specijalnoj emisiji Potjere.

Koncept kviza je varijanta obrnute Potjere u Potjeri. Četvero natjecatelja igra protiv jednog lovca, a u ovoj situaciji petero lovaca igra protiv jednog natjecatelja. Lovci će rijetko kada igrati za 60 sekundi, dok će igrači igrati za 60 sekundi, tako da imaju neku prednost u vremenu, rekao je urednik i voditelj projekta Igor Grković, objašnjavajući koncept novog kviza.

Dodaje kako će novi kviz sigurno naići na veliko zanimanje gledatelja.

Ovo je večernja varijanta, s publikom u studiju, većim novčanim iznosima i grandioznijom scenom, emitirat će se jednom tjedno poslije Dnevnika 2, dodaje Grković.

Joško Lokas kaže kako je lijepo raditi pred publikom, u najvećem studiju HRT-a.

Ovo nije samo spin-off već neka logična ekstenzija Potjere, riječ je o relativno novom formatu u svijetu, nastalom 2020. godine. Drago mi je da je televizija prepoznala takvu kvalitetu, nadam se da ćemo napraviti taj posao kao što ekipa radi već 10 sezona, rekao je Joško neposredno uoči početka snimanja.

Lovkinja Morana Zibar rekla je kako se osjeća vrlo uzbuđeno i motivirano u novoj ulozi.

Koliko god volimo Potjeru i uvijek smo nabrijani, ovo je nešto još veće, novije i posebnije. Lijepo je što možemo osjetiti čari timskog rada, rekla je.

Novi lovac Sven Marcelić dodaje kako je format dinamičan, posebno finalna potjera.

I mi lovci moramo se izboriti za svoju priliku da kažemo točan odgovor, a moramo hvatati i sat, što će svakako ubrzati igru, rekao je.

(www.jabuka.tv | Foto: Renato Branđolica/HRT)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.