HRT traži ovrhu Mladena Grdovića, on poručuje: Gledam svemirce

HRT želi ovršiti Mladena Grdovića zbog neplaćene pretplate.

Vijest je osvanula na e-Oglasnoj ploči sudova.

Najviše volim gledati vanzemaljce, a HRT uopće ne gledam. Od njih nemaš nikakve koristi, a najviše zarađuju na meni. Nisam ni znao za taj račun, ali sada je plaćen. Nek uzmu koliko hoće. Ovi poštari u Arbanasima su malo blekasti, pa bit će nisu donijeli papir, rekao je Grdović za Zadarski.hr o potražnjama HRT-a.

Prema prijedlogu za ovrhu, Grdović nije podmirio pretplatu za srpanj, kolovoz, rujan, listopad, studeni i prosinac prošle godine u ukupnom iznosu od 480 kuna. U lipnju je doneseno i rješenje o ovrsi za ukupan dug s kamatama iznosu od 776.46 kuna.

Ne znam za tu ploču, imam ja svoju. Inače su mi svi računi čisti kao suza, kao i ja, a što se ovdje dogodilo ne znam. Kažem, gledam samo History channel i svemirce, a njih nikako. Svi smo mi obični ljudi i u problemu smo uvijek kad treba nešto platiti. Inače sam sebi plaćam zdravstveno i mirovinsko, nisam htio uzeti ništa od njih kao i pokojni Oliver.

Da živim vani imao bi već svoj mali helikopter s kojim bi išao na nastupe. Od 370 pjesama što se vrte po HRT-u što dobijem, ništa… Dobiju samo oni koji rade s njima, ovi koji su u Hrvatskoj glazbenoj uniji, oni imaju vile po Istri. Po njima bi mogao crknuti od gladi, ne bi imao ni za WC papir, zaključio je Grdović.

(www.jabuka.tv | Foto: Neva Zganec/Pixsell)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.