HRT o pohvalnom projektu u Širokom Brijegu: Jedinstveno u BiH

“Happy School” projekt je Prve osnovne škole u Širokom Brijegu.

Osnovni cilj projekta je, kako mu i samo ime kaže, pretvoriti školu u sretno mjesto za učenike i nastavnike.

S obzirom da Prvu osnovnu školu pohađaju i učenici s poteškoćama u razvoju u okviru projekta “Happy School” pokrenuto je uređenje parka i igrališta prilagođenog tim učenicima, naziva “Otok sreće”.

Djeca s poteškoćama u razvoju do sada nisu imala mogućnost tjelesne aktivnosti, a na novom igralištu, prilagođenom njima, imat će na raspolaganju mali zabavni park s ljuljačkama, klackalicama, toboganima i pješčanicima.

Djeca s poteškoćama u Širokom Brijegu uskoro će dobiti svoj ”Otok sreće”

Prilog o ovom pohvalnom projektu objavljen je i u HRT-ovoj emisiji “Pozitivno”, a možete ga pogledati u nastavku:

(www.jabuka.tv | Foto: Grad Široki Brijeg)

16 komentara

  • predivno,
    treba nam što više dobrih ideja, pozitivnih i entuzijastičnih ljudi, i sluha za potrebe ljudi i djece, i svima će nam biti ljepše i bolje

  • Bravo za ideju i drage ljude velikog ❤️, koji su pomogli da se realizira jedan ovakav kvalitetan projekt za naše male anđele.

  • Ideja da se uredi igralište bila je jednog od roditelja dječaka koji pohađa ovaj odjel. Nitko od dotičnih nije kontaktirao roditelje ove djece već pripisuju projekat sebi. Tipično za Hercegovinu. Do sada je utrošeno oko 150.000 KM i igrališta još nisu završena. Isto tipično za nas. Ovo dobro izgleda kada se snima dronom iz zraka,u praksi promašaj.

    • Jedino što je tipično za Hercegovinu jest da se u svakoj pozitivnoj priči nađe netko tko iznosi neistine i prosipa žuć po portalima.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.