HRS predao liste za Opće izbore 2018.

Izaslanstvo Hrvatske republikanske stranke jučer je u Središnjem izbornom povjerenstvu u Sarajevu predalo kandidacijske liste za predstojeće Opće izbore u BiH koji su zakazani za 7. listopada.

Hrvatska republikanska stranka na izborima će se natjecati na razini Skupština HBŽ – a, ZHŽ – a i HNŽ – a te za Zastupnički dom Parlamenta FBiH.
Na listama se, uz članove HRS-a, a kako je poznato od ranije, nalaze i članovi Udruge Hrvatska zvona te Čapljinske neovisne stranke.

Nositelj liste za Skupštinu Hercegovačko-neretvanske županije je Slaven Raguž, dok je iz ove županije nositelj liste za federalni Parlament Slaven Bevanda. U izbornoj utrci, listu za Skupštinu Zapadnohercegovačke županije predvodi Darko Kvesić, dok federalnu listu iz ove županije predvodi profesor Mladen Kožul.

Kandidacijsku listu za Skupštinu HBŽ – a predvodi Krešimir Tabak, dok listu za Zastupnički dom Parlamenta FBiH iz ove županije predvodi Ivan Bebek.
HRS se potrudio ponuditi kvalitetne liste s mladim i perspektivnim ljudima, a od birača očekujemo da glasuju po svojoj savjesti. Ako je narodu loše, glasat će za promjene, no s druge strane, ako mu je dobro, neka bira ponovno iste, poručili su iz Hrvatske republikanske stranke.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.