HRK Zrinjski neće pretjerano mijenjati momčad, neizvjesno igranje na Pecari! | Jabuka.tv

HRK Zrinjski neće pretjerano mijenjati momčad, neizvjesno igranje na Pecari!

Pobjedom nad Izviđačem u finalu Kupa BiH, rukometaši Zrinjskog došli su do naslova u Kupu BiH. Trener Zdravko Medić prezadovoljan je zbog uspjeha mladog tima koji je sačinjen listom od igrača koji su stasali u školi rukometa Zrinjski.

“Da smo kojim slučajem izgubili u finalu, i to bi bio veliki uspjeh. Ovako je uspjeh ogroman i čestitke zaslužuju svi u klubu, prije svih igrači koji su ponijeli i najviše tereta” – kaže Medić za SportSport.ba.

U prošloj sezoni Zrinjski se borio za opstanak u Premijer ligi, ove godine usljed rezultatskih oscilacija nije dobacio do Lige za prvaka, ali na kraju jeste osvojio trofej.

“U odnosu na sezonu ranije, pojačao nas je samo Delić, dok smo s druge strane ostali bez Pavlaka, tako da smo tu za nijansu dobili na kvalitetu, dok ostalo sve isto kao i ranije. Zbog toga je pobjeda u Kupu još vrijednija” – smatra Medić.

Zrinjski će uskoro Bosnu i Hercegovinu predstaviti u europskom Challenge kupu, a tvorac mladog tima priznaje da o potencijalnim protivnicima manje razmišlja.

Zrinjski će nažalost domaće utakmice igrati u drugom gradu jer dvorana u Mostaru nije uvjetvna. Postoji mogućnost da to bude na širokobriješkoj Pecari, no nije sve to još sigurno.

“Vidjet ćemo šta ćemo i kako. Važno je da zadržimo tim koji je osvojio Kup, u čemu ćemo vjerojatno uspjeti, dok će možda biti poneko pojačanje, ali ništa pretjerano” – najavio je Medić.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Ma igrat ce te qurac,vazda lajete na skutore a uvijek trcite vamo,pod krinkom masovnog zaposljavanja sirokobrijezana u mostaru(sto je laz).Igrajte u capljini imaju oni dvorani,napecaru ne dolazite

Komentiraj: