Hrabri mladić u Zagrebu golim rukama zaustavio naoružanog pljačkaša pošte

Razbojnik (30) koji je u petak oko 19.30 ušetao u poštu u Ulici Dragutina Golika 28 na zagrebačkoj Trešnjevci, vjerojatno nije mislio da će mu se razbojstvo ne samo izjaloviti, već da će biti i uhićen.

Naime, kako je priopćila zagrebačka policija, razbojnik naoružan vatrenim oružjem upao je u poslovnicu Hrvatske pošte. Zaprijetio je dvjema djelatnicama u dobi od 40 i 46 godina, tražeći novac.

Preplašene žene dale su mu nekoliko desetaka tisuća kuna, nakon čega je razbojnik izašao iz pošte. No nije računao da će za njim potrčati 23-godišnjak koji je u pošti bio kao stranka. Sustigao je razbojnika i nakon kraćeg hrvanja uspio ga je svladati i zadržati do dolaska policije. U tom naguravanju lakše su ozlijeđena obojica. Hrabrom 23-godišnjaku pomoć je ukazana u KBC Sestara milosrdnica, dok je 30-godišnjak priveden na policiju.

Inače, ta je poslovnica pošte orobljena i 31. listopada kada je u nju također upao razbojnik naoružan vatrenim oružjem. To je razbojstvo bilo uspješno jer je razbojnik pobjegao s novcem, a policija će sigurno tijekom kriminalističkog istraživanja pokušati ustanoviti i je li riječ o istom počinitelju, prenosi Večernji List.

(www.jabuka.tv) 
4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.