House Bar: Neno Belan u Širokom Brijegu

U petak, 19. lipnja, u House Baru u Širokom Brijegu nastupit će Neno Belan & Fiumens.

Svirka počinje u 21:00 sat, a Belan i ekipa jamče dobar provod uz nezaboravne hitove.

Nakon Đavola, s kojima je Belan napisao nezaboravne hitove, 1997. godine okuplja se ekipa koja je surađivala na prvom zajedničkom albumu Južnjačka utjeha s kojeg pamtimo hit Ponoćna zvona.

Godine 1998. djeluju u projektu ponovno okupljenih “Đavola” (“Space twist”, “Jagode i čokolada”, “Ivona” – tada veliki hit u Sloveniji). Godine 2002. objavljuju album Luna e stelle (Ka’vanna, Ludo zaljubljen, Uspomene), pripreman na malom drvenom brodu “Smiles”.

Posted by HOUSE BAR & on Tuesday, 16 June 2020

Od 2004. – 2008. godine objavljuju samo hit singlove u suradnji s šibenskom klapom “More” (“Srce od leda”, “Divojka sa juga”, “Galeb”, “Kad plima se diže”), da bi napokon 2008. godine objedinili iste pjesme zajedno s nekim novim i starim uspješnim pjesmama na albumu Rijeka snova (istoimeni hit single), koji je donio svojevrsni “povratak” Neni Belanu, te donio sastavu “Neno Belan & Fiumens” nagradu Porin u kategoriji najbolji pop album.

Nakon dva iznimno uspješna koncerta u Tvornici kulture u Zagrebu, objavili su 2009. godine dvostruki album uživo Tvornica snova. Taj je album višestruko nagrađen nagradom Porin 2010. u gotovo svim relevantnim kategorijama koja je potvrdila vrijednost spoja dugogodišnje kantautorske veličine Nene Belana i sinkroniziranih glazbenih energija njegova benda.

Kao mjesto koje obećava dobar provod, House Bar najavljuje kako će svojim gostima nuditi, uz sve što dobar bar pruža, bolji provod.

House Bar – Feel Like Home! 

*Sponzorirani članak